رئیس نمایشگاه قرآن: تلاش شبکه قرآن و رادیو معارف ستودنی است

عبدالهادی فقهی زاده با بیان اینکه عصر جدید، عصر رسانه هاست گفت: تلاش شبکه قرآن و رادیو معارف در زمینه اطلاع رسانی رویدادهای قرآنی ستودنی است.

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، عبدالهادی فقهی زاده رئیس بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در برنامه تلویزیونی «رصد» که به صورت زنده از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می شد، گفت: همزمان با برپایی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در تهران، برنامه "جشن رمضان" در در 163 شهر کشور به مدت یک هفته در حال برگزاری است.

رئیس نمایشگاه بین المللی قرآن با اشاره به اجرای برنامه های متعدد قرآنی در راستای ترویج و توسعه فرهنگ و گفتمان قرآنی در ابعاد مختلف افزود: هدف از برگزاری این نمایشگاه دستیابی به فرصت های جدید در این عرصه است و خوشبختانه فرصت آشنایی با نوآوری های نهادهای مردمی و سازمان های دولتی مختلف در حوزه های گوناگون هنری، فرهنگی، علمی و قرآنی در نمایشگاه قرآن به خوبی فراهم شده است.

فقهی زاده اظهار کرد: بستر موجود برای تدبیر و پژوهش در امور قرآنی از جمله فرصت های استثنائی برای همگان است و حضور مردم در نشست های تخصصی و نیمه تخصصی حوزه قرآن و عترت در شبهای ماه مبارک رمضان از جمله فرصت های استثائی است که در طول سال کمتر امکان بروز و ظهور دارد.

رئیس نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با اشاره به پراکندگی مدیران قرآنی در سراسر کشور افزود: مدیران قرآنی در سراسر کشور پراکنده هستند و فعالیت های گسترده، آن ها را از هم اندیشی و هم افزایی منع می کند اما نمایشگاه قرآن این فرصت را فراهم کرده است تا مدیران ارشد قرآن و عترت در تعامل با یکدیگر قرار گرفته و در جهت هم افزایی و ایجاد مشارکت های حداکثری فعالیت کنند.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عصر جدید را عصر رسانه ها و هنرهای قرآنی توصیف و اظهار کرد: تلاش شبکه قرآن و رادیو معارف در زمینه اطلاع رسانی رویدادهای قرآنی بسیار ستودنی و حائز اهمیت است.

فقهی زاده نمایشگاه قرآن را فرصتی طلائی برای جامعه قرآنی کشور دانست و گفت: در تمام ایام نمایشگاه شاهد برگزاری جلسات مهم کاری میان مدیران ارشد حوزه های قرآنی بوده ام.

وی به تشریح فعالیت های نمایشگاه در بخش هنری پرداخت و افزود: در بخش هنری نمایشگاه قرآن با حضور هنرمندان برجسته رشته های گوناگون هنری، زمینه آشنایی مردم با هنرمندان و هنرهای قرآنی فراهم شده است و ما تردید نداریم ایجاد ملاقات های رو در رو میان هنرمندان می تواند به رشد خلاقیت ها و توسعه هنرهای قرآنی منجر شود.

رئیس نمایشگاه بین المللی قرآن کریم افزود: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یکی از جلسات اخیر کمیسیون تبلیغ و ترویج جمهوری اسلامی ایران، معاونت های تخصصی این وزارتخانه را به فعالیت در حوزه های مختلف قرآنی مکلف کرد و این بدین معنا است که معاونت های مختلف تخصصی، بخشی از اهتمام خود را در راستای توسعه و ترویج قرآن و معارف قرآنی به این حوزه اختصاص خواهند داد.

فقهی زاده تشکیل حلقه ها و گفتگوهای فرهنگی ایجاد شده در فضای نمایشگاه را فرصت مطلوبی در جهت نزدیک کردن دیدگاه ها و فراهم سازی زمینه حل برخی از مشکلات اعتقادی و فرهنگی افراد دانست و تصریح کرد: با توجه به حضور بسیاری از موسسات نمایشگاه اولی، شاهد تحولات مثبت فراوانی در بیست و ششمین نمایشگاه قرآن هستیم.

براساس این خبر، بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار (قرآن؛ چلچراغ هدایت) تا 14 خرداد ماه مصادف با 19 رمضان در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برپا است.

502

کد خبر: 951709

وب گردی

وب گردی