فرهنگ حفاظت از تاسیسات صنعت نفت باید ترویج شود

دبیر کنفرانس بین‌المللی مدیریت یکپارچگی دارایی‌های فیزیکی صنعت نفت و گاز، گفت: پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه دارایی‌ها و کمک به همسو کردن توانایی‎های داخلی و خارجی برای صیانت از سرمایه ملی در صنعت نفت امری ضروری است، بنابراین در این راه باید تجربه و دانش لازم شناسایی و به کارگیری شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ ابوالقاسم رحمانی در نخستین کنفرانس بین‌المللی مدیریت یکپارچگی دارایی‌های فیزیکی صنعت نفت و گاز در بخش ساحل و فراساحل ضمن تشریح اهداف و ضرورت‎های برگزاری این کنفرانس، گفت: به دلیل فرسودگی‌های موجود در خطوط لوله، توجه به مدیریت یکپارچگی دارایی در نفت و گاز بحثی انکارناپذیر است.

دبیر این کنفرانس افزود: باید اتفاقاتی را که به وقوع حوادث وسیع در دریا منجر می‌شود بررسی کرد و بروز حوادث مشابه می‌تواند ابعاد سیاسی و اقتصادی را به همراه داشته باشد.

رحمانی با بیان این‌که مخزن چاه، تاسیسات سرچاهی، خطوط انتقال و ترمینال‌ها در بخش ساحل و فراساحل صنعت نفت قرار دارد، افزود: دارایی‎ها در دریا به دلیل شرایط محیطی نرخ زوال بالاتری نسبت به خشکی دارند و توجه به این موضوع اهمیت خاصی به مدیریت دارایی‎ها در این بخش می‌دهد.

او تاکید کرد: جدا از مسائل اقتصادی، تبعاتی همچون افت فشار گاز در زمستان می‌تواند برای کشور مشکلات جدی ایجاد کند و همین مسائل است که جایگاه مدیریت دارایی‌های فیزیکی در بخش ساحل و فراساحل صنعت نفت ایران را بالا می‌برد.

رحمانی ادامه داد: این کنفرانس ترویج فرهنگ حفاظت از سرمایه‌های موجود را دنبال می‌کند و شناسایی فرصت‌ها و چالش‌ها، بیان تجربیات و درس‌ها، شناسایی شرکت‌های صاحب دانش و تجربه و جمع‌آوری بانک اطلاعاتی از دیگر اهداف این کنفرانس است.

او افزود: پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه دارایی‌ها و کمک به همسو کردن توانایی‎های داخلی و خارجی برای صیانت از سرمایه ملی در صنعت نفت امری ضروری است، بنابراین در این راه باید تجربه و دانش لازم شناسایی و به کارگیری شود.

402

کد خبر: 958465

وب گردی

وب گردی