کیایی:  دوست ندارم  همیشه به مردم  مشکلاتشان را یادآوری کنم

مصطفی کیایی در ساخته‌هایش همیشه انگشت را روی موضوعات روز جامعه می گذارد تا همه بدانند او شاخک های حساسی دارد. او در کف جامعه دنبال سینمای خود می گردد و مثل بعضی از فیلمسازان در خلاء فیلم نمی سازد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایسکانیوز، مصطفی کیایی در فیلم های خود تصویر اتفاقات تلخ را به مخاطب ارائه نمی دهد و برای بیان حقایق یک لایه شیرین و رنگی روی مضامینش می کشد.

کیایی درباره این ویژگی اش به ستاد خبری سومین جشنواره فیلم سلامت گفت : من چیزی جدا از مردم و جامعه ام نیستم. اگر اتفاقی تلخ مثلا مثل حادثه پلاسکو اتفاق بیفتد، همه مردم ایران درگیرش هستند. اتفاقاتی از این دست در هر جای دنیا اتفاق در دلش داستانک‌ها و درام‌هایی شکل می‌گیرد که می‌تواند تخیلی یا درام‌هایی باشد که نویسنده از زاویه دید خودش به موضوع نگاه می‌کند

وی افزود: اساسا همه فیلم‌های من کمدی نبوده اند و اگر فیلم‌های جدی‌ای مثل «عصر یخبندان» یا «خط ویژه» را ساخته ام، زیر متن همه اش یک لحن شوخی و طنز جریان دارد که به نوعی می توانم بگویم سبک من است و روشی است که برای فیلمسازی و گفتن حرف هایم سراغش می روم! من در فیلمنامه‌هایم به نظر مخاطب نگاه می‌کنم و کلا طوری کار می کنم تا تماشاگر از فیلم دیدن در سینما احساس رضایت کند.

کیایی ادامه داد: واقعیتش این است که دوست ندارم فیلمسازی باشم که همیشه به مردم بدبختی ها و مشکلاتشان را یادآوری می کند، آن هم با زشت ترین حالت ممکن! می خواهم مردم وقتی فیلم من را می بینند لبخند بر لب داشته باشند و چیزی درونشان رسوب کرده باشد که باعث بشود به آن موضوع فکر کنند. به مضامینی مثل عدالت و حق خواهی!

کارگردان «چهارراه استانبول» در ادامه اظهار داشت : ما در کشور غمگینی زندگی می کنیم. اغلب مردم ما با خنده بیگانه هستند. جدای تمام مشکلات اقتصادی و سیاسی در فرهنگ ما روی موضوع خنده کار نشده است. مردم حواسشان به این موضوع نیست که خنده چقدر بر روی سلامت تاثیر دارد.

کیایی تصریح کرد: اصولا خندیدن به نوعی ورزش برای عضلات صورت است . خندیدن ضربان قلب را افزایش می دهد و خون رسانی به بدن بهتر می شود. اینها تنها بعد جسمانی قضیه است! بی تردید خندیدن در بهبود روابط انسانها کمک می کند.

وی تاکید کرد: فراموش نکنیم خنده هزینه کلانی نمی خواهد. قطعا خندیدن فواید بسیاری دارد که مسئولان به این سرمایه مهم بی توجه هستند.

سومین جشنواره فیلم سلامت با هدف نمایش آثار ایرانی با محوریت نقش سلامت در زندگی انسان و با شعار «سلامت برای همه؛ اجتماعی شدن سلامت» از تاریخ 1 تا 5 شهریور 97 به ریاست سید محمدهادی ایازی و دبیری محمد کیاسالار برگزار می‌شود.

کد خبر: 964152

وب گردی

وب گردی