عبور کشور از مشکلات در گرو عمل به شیوه مدیریتی امثال شهید لاجوردی است

ستاد برگزاری مراسم بیستمین سالگرد شهید لاجوردی با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد: اگر می‌خواهیم کشور را از وضعیت فعلی عبور دهیم، یگانه راه آن سپردن اداره امور کشور به نیروهای مومن و انقلابی و عمل به شیوه های مدیریتی امثال شهید لاجوردی است.

به گزارش ایسکانیوز ستاد برگزاری مراسم بیستمین سالگرد شهید لاجوردی طی بیانیه‌ای، نکاتی را به مسئولان گوشزد کرد.

متن این بیانیه بدین شرح است:

مقام معظم رهبری:

اگر ما به دنبال تجملات و تشریفات مان رفتیم. مگر اعتماد مردم باقی می ماند؟ نمی شود ما در زندگی مادی مثل حیوان بچریم و بغلتیم و بخواهیم مردم به ما به شکل یک اسوه نگاه کنند، مردمی که خیلی شان از اولیات زندگی محرومند

۲۳/۵/۷۰ بیانات در دیدار کارگزاران نظام

ملت بزرگ شریف ایران اسلامی:

شرایط کنونی کشور بویژه آشفتگی های اخیر بازار ارز و طلا و خودرو و مسکن و تاثیرات آن بر اقتصاد جاری کشوری و بر سبد زندگی روزمره ی مردم و نیز توطئه های جریان نفوذ که اوضاع معیشت مردم را ملتهب کرده تا به زعم خود پس از نابودی قدرت هسته ای، کشور را برای پذیرش برجام های دیگر به پای میز مذاکرات بکشانند و علاوه بر آن، برنامه ریزی گروهک منفور منافقین مبنی بر: اجرای پروژه کشته سازی از طریق تظاهرات فریبکارانه باصطلاح صلح آمیز که برآمده از اتاق های فکر سیا و موساد و MI6 است که در سوریه با موفقیت تجربه شده و حالا در نظر دارند نسخه تکمیلی و پیشرفته و رفع نقص شده آن را به کمک دلارها و ریال‌های سعودی تحت عنوان(طرح کشته سازی هنسون) در پنج مرحله ۱- دعوت به تظاهرات دروغین صلح آمیز ۲- متشنج کردن اعتراضات و ایجاد درگیری با نیروی یگان های امنیتی۳- کشته سازی از مردم عادی به دست خودشان و انداختن آن به گردن نیروهای امنیتی۴- مسلح سازی معترضین به انواع سلاح گرم و سرد و بالاخره سرازیر کردن تکفیریهای آماده پشت مرزها به داخل کشور به اجرا درآورند، اعتراضات جدی و دغدغه ها و دل نگرانیهای عمیقی را برای همه اقشار ملت و دلدادگان نظام و انقلاب و امام، علی الخصوص جوانان فهیم و غیور و همچنین اقشار مستضعف و فرو دست که متاسفانه اکثریت جامعه را تشکیل می دهند فراهم آورده و رفع و حل آن مستلزم اقدام عاجل، قاطع و بدون مسامحه و فوت وقت مسئولان انقلابی و دلسوز نظام می باشد.

اقداماتی قاطع و انقلابی از رفتارهای مدیریتی شهید لاجوردی که به جرات می‌توان ادعا نمود، مصداق و الگوی مدیری اسلامی، نفوذ ناپذیر و توصیه ناپذیر، پرکار و پرتلاش، بصیر و روشن ضمیر، کم هزینه و بی توقع، پاکدست و ساده زیست، ولایتمدار و مطیع رهبر، متواضع و مردمی و حافظ و مراقب درهم و دینار بیت المال بود.

در همین چارچوپ، ما یاران و همراهان آن شهید سعید که هر یک سالهای متمادی در جوار او، روشهای مدیریت اسلامی انقلابی و علوی او را مشق کرده و شاهد و ناظر بوده ایم، بر این باور هستیم و از مسئولان و صاحب منصبان دلسوز نظام درخواست می کنیم اگر می خواهید کشور را از این وضعیت نجات دهید، یگانه راه آن سپردن اداره امور کشور به نیروها و عناصر مومن، انقلابی و پاکدست و نیز بهره گیری و عمل به شیوه ها و برخوردهای مدیریتی امثال آن شهید بزرگوار و مجهول القدر است.

با این مقدمه کوتاه و در بیستمین سالگرد شهادت آن شهید سعید، نکات ذیل را به عنوان راه کارهای برون رفت از وضع موجود پیشنهاد نموده و معتقدیم عمل به این موارد کشور را از وضعیت کنونی نجات داده و ثمره و نتیجه این اقدامات کام ملت شریف و صبور کشورمان را شیرین خواهد نمود. انشاالله

۱- ضرورت محور قراردادن و عمل به مفهوم (عدالت) بعنوان اصلی ترین و مهمترین هدف و آرمان انقلاب اسلامی و تبلیغ و ترویج مولفه ها و شاخص های عدالت خواهی در کلیه شئونات برنامه های دولت و پرهیز از هرگونه تبعیض، بی عدالتی و تضییع حقوق عمومی.

۲- تلاش جدی در جهت ساختارمند کردن و مردمی کردن اقتصاد و توانمند سازی بخش خصوصی و برون سپاری و واگذاری امور به دست مردم و برجسته کردن و عمل به مواد ۲۴ گانه سیاستهای اقتصاد مقاومتی.

۳- اعتمادکردن به نسل جوان تحصیلکرده، متخصص، پاکدست و شجاع کشور و زنده کردن روحیه اعتماد به نفس به آنان با تکیه بر تجربه مجربان و پیشکسوتان و عزل و اخراج مدیران خسته، بی عمل و بی انگیزه از بدنه دولت در سطوح مختلف.

۴- احیاء و بازسازی برخی خصوصیات جوهری انقلاب و منطق امام و مقابله با اندیشه و سبک زندگی غربی و غرب باوری که به به انحاء مختلف در حال تبلیغ و ترویج است.

۵- اهتمام و تلاش برای تدوین دستورکارهای جدید بین المللی از طریق به چالش کشیدن نظام ارزشها و باورهای قدرت های بزرگ و واداشتن آنان به انفعال و پاسخگویی و تقویت روحیه خودباوری و تهاجمی ملت در مقابله با زروگویان و گردن کشان بین المللی و تحقیر هیمنه و نفی اسطوره شکست ناپذیری استکبار و اذناب آنها.

۶- ضرورت پرهیز از سرگرم شدن به مناقشات و منازعات سیاسی و نیز سرگرم شدن به رفاه طلبی و تجملات و اشرافی گری و غفلت از مشکلات و آلام مردم و زدودن اختلافات داخلی و تقویت وفاق و اقتدار ملی و تقریب سلایق سیاسی مختلف در مقابله با دشمن بیرونی.

۷- ضرورت داشتن روحیه مردمی و تواضع و خاکی بودن مسئولان دولت و ساده زیستی و بی تکلفی مدیران ارشد نظام و ارتقاء مستمر آن.

۸- استفاده کامل و مدیریت شده از ظرفیت های مردم به عنوان سرمایه اجتماعی و پرهیز از محدود کردن این ظرفیت ها به مناسبت های موسمی راهپیمایی ها و انتخابات ها و فراخوان ها.

۹- ضرورت توجه به عملکرد برخی مسئولان در توجیه دشمنی های آمریکا و سعی و اهتمام آنان برای مزین نشان دادن و بزک کردن چهره منحوس استکبار و آمریکا.

۱۰- توجه به آثار و عوارض و آسیب های ناشی از فرهنگ غربی که مقتضای آن، هویت زدایی، مادی کردن افکار و اذهان، عادی سازی گناه و امثال آن است و هشدار دادن به خانواده ها و جوانان.

۱۱- ورود قاطع و بدون مسامحه و گذشت سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات به عنوان اصلی ترین و حقوقی ترین مراجع نظارتی کشور با پایه های رانت و فساد به دور از ملاحظات و مصلحت اندیشی های کاذب و توجیه گر.

۱۲- ضرورت اعمال نظارت صحیح و گسترده نمایندگان مجلس و کمیسیون اصل نود از طریق مطالبه و پرسشگری از مسئولان دستگاه های مختلف و استفاده از ابزارهای قانونی سوال، تذکر، استیضاح و … .

۱۳- بخشودگی و معافیت و یا کاهش مناسب مالیات و عوارض مختلف برای رونق و تشویق تولید داخلی و مشاغل خرد.

۱۴- رصد و پیگیری عملکرد شفاف و شیشه ای دریافت کنندگان میلیاردها دلار ارز۴۲۰۰ تومانی و اعلام عمومی فهرست اسامی آنها به افکار عمومی و برگرداندن حقوق از دست رفته ی بیت المال به خزانه کشور، به گونه ای که زمینه آرامش روانی و امید و اعتماد را برای آحاد جامعه و ترس و وحشت را برای اخلالگران و مفسدان بوجود آورد.

۱۵- برخورد و مبارزه قاطع، جدی، سریع و عبرت آموز با مفسدان و اخلالگران در نظام اقتصادی و سوء استفاده گران و رانت خواران در هر سطح و جایگاه و حسب و نسب و محاکمه و کیفر آنان در دادگاههای ویژه جنگی اقتصادی بدست قضات شجاع و عادل و با پرهیز از رابطه و لابی‌گری و اطاله دادرسی.

کد خبر: 965905

وب گردی

وب گردی