بهار امسال 98.8 هزار تن گوشت قرمز تولید شد

مرکز آمار ایران اعلام کرد:مقدار تولید گوشت قرمز در بهار امسال برحسب وزن لاشه های کشتارشده 98 هزار و 800 تن بود که نسبت به مدت مشابه پارسال هشت درصد کاهش نشان می دهد.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، به نقل از مرکز آمار، بهار امسال ٣٨٢ کشتارگاه دام، در کشور وجود داشت که استان فارس با 35 کشتارگاه و البرز، زنجان و قم هر کدام با 2 کشتارگاه به ترتیب کمترین و بیشترین تعداد کشتارگاه را دارند.
بهار امسال یک میلیون و 849 هزارلاشه قابل مصرف گوسفند و بره به وزن 34 هزار تن ذبح شد، درعین حال بهار پارسال 2 میلیون و 360 هزار لاشه گوسفند و بره به وزن بیش از 42 هزار تن ذبح شد و خراسان رضوی با 334 هزار لاشه به وزن هشت هزار تن بیشترین ذبح را داشت.
همچنین در بازه زمانی یادشده 440 هزار لاشه قابل مصرف بز و بزغاله به وزن 6 هزار و 500 تن ذبح شد، بهار پارسال نیز 523 هزار لاشه به وزن بیش از هفت هزار تن ذبح شده بود و استان فارس با ذبح 97 هزار لاشه بیشترین تعداد را به خود اختصاص داد.
تعداد لاشه قابل مصرف گاو و گوساله ذبح شده بهار امسال، ٢٦٦ هزار لاشه به وزن 55 هزار تن بود و این تعداد در فصل مشابه پارسال ٢٧٩ هزار لاشه به وزن 54 هزار تن بود. تهران با 44 هزار لاشه به وزن 9 هزار و 800 تن بیشترین ذبح را داشت.
بهار امسال پنج هزار لاشه گاومیش و بچه گاومیش به وزن یک هزار و 23 تن، هشت هزار لاشه قابل مصرف شتر و بچه شتر به وزن یک هزار و 700 تن ذبح شد.
براساس این گزارش متوسط وزن یک لاشه گوسفند و بره 18 کیلوگرم، لاشه بز و بزغاله 14 کیلو و 770 گرم، گاو و گوساله 208 کیلوگرم، گاومیش 194 کیلوگرم و شتر 210 کیلوگرم است.
تولید گوشت در بهار ١٣٩٧ نسبت به فصل مشابه پارسال برای گوسفند و بره ٢٠ درصد، بز و بزغاله ١٥ درصد کاهش و برای گاو و گوساله ٢ درصد و شتر و بچه شتر ٣٨ درصد افزایش داشت. این مقدار برای گاومیش و بچه گاومیش تغییرات محسوسی نداشت .

انتهای پیام/

کد خبر: 967173

وب گردی

وب گردی