آشپزی به سبک کودکان محک

کودکان محک در آخرین روزهای فصل تابستان برای اولین بار، همبرگرهایی که به شیوه سالم تهیه شده بود را با حضور داوطلبان آماده کردند تا وعده ناهار متفاوتی را با دوستان و خانواده‌هایشان تجربه کنند.

به گزارش ایسکانیوز در این روز کودکان مبتلا به سرطان در سالن غذاخوری اقامتگاه گردهم آمدند و مثل سرآشپزها، کلاه‌های قرمز رنگ به سر کردند. سپس همراه یکدیگر همبرگرشان را با سبزیجات تازه آماده و به سبک خودشان یک وعده غذای سالم و خوشمزه درست کردند.

در پایان این روز فرزندان محک در کنار تابلوی نقاشی سرآشپز که به دست داوطلبان طراحی شده بود و آدمک‌های نمادین لوگو این سازمان، عکس یادگاری گرفتند. در این مراسم که به همت شرکت نستله برای آنان تدارک دیده شده بود، جوزپه کارلا (مدیرعامل نستله ایران)، ماجد اسکندر (مدیر اجرایی بخش سلامت شرکت نستله در منطقه خاورمیانه)، دکتر ناصر ریاحی (رئیس هیأت مدیره اتحادیه واردکنندگان دارو و مدیرعامل درمان‌آرا) و اعضای هیأت امنا و مدیره محک حضور داشتند.

محک در راستای ارائه شایسته‌ترین خدمات به فرزندان خود در مسیر درمان، همواره تلاش می‌کند تا کودکان شادمانه‌تر فرآیند درمان را طی کرده و آرزوی آنها از بودن یا نبودن، به چگونه زیستن در آینده تغییر کند. این سازمان با قدردانی از همراهی تمام مردم نیکوکار ایران که با مشارکت خیرخواهانه‌شان تداوم این شادی را در روزهای سخت درمان ممکن می‌کنند، امیدوار است شاهد بهبودی تعداد بیشتری از کودکان مبتلا به سرطان باشد.

انتهای پیام/

کد خبر: 968841

وب گردی

وب گردی