ارگانیک بخورید تا سرطان نگیرید

غـذاهـای ارگـانـیک، غذاهایی هستند که شیوه تولید و فرآوری محصولات در آن بـدون اســتفاده از آفـت کش ها و علف کش هـای مصـنـوعــی و ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیک باشد.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محققان فرانسوی معتقدند مصرف محصولات غذایی ارگانیک به پیشگیری از سرطان کمک می کند.

بر اساس تحقیقات انجام شده در فرانسه، افرادی که به طور منظم غذاهای ارگانیک مصرف می کنند، در مقایسه با دیگر افراد کمتر در معرض سرطان قرار دارند.

گروهی از محققان 68,946 داوطلب را در فرانسه مورد مطالعه قرار دادند و اطلاعات دریافتی خود مبنی بر دفعات خوردن غذا و نوشیدن نوشیدنی های ارگانیک و حتی مصرف مکمل های غذایی را بررسی کردند و به شرکت کنندگان امتیاز دادند.

این داوطلبان در دو نوبت در سال های 2009 و 2016 معاینه شدندو بر اساس نتایج به دست آمده، افرادی که محصولات غذایی غیر ارگانیک مصرف کردند، بیشتر در معرض انواع سرطان از جمله سینه (بیشترین درصد)، پروستات، پوست و سرطان روده بزرگ، لنفوم غیرهاجکین و لنفوم بودند.

نتایج این تحقیق در مجله JAMA Internal Medicine منتشر شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 975064

وب گردی

وب گردی