مجموعه کتاب های تغذیه دانشجویی تدوین شد

صندوق رفاه وزارت علوم ، در راستای بهبود وضعیت استاندارسازی، ارتقاء کیفیت تغذیه دانشجویی و افزایش سطح رضایتمندی دانشجویان مجموعه کتاب هایی مربوط به تغذیه دانشجویی را گردآوری و تدوین کرد.

به گزارش گزوه دانشگاه ایسکانیوز، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، مجموعه کتاب های مربوط به تغذیه دانشجویی را به موسسات غیرانتفاعی ارسال کرد.

معاونت امور دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در راستای بهبود وضعیت استاندارسازی، ارتقاء کیفیت تغذیه دانشجویی و افزایش سطح رضایتمندی دانشجویان با همکاری تعدادی از متخصصان کارشناسان حوزه تغذیه و روسای ادارات تغذیه دانشجویی دانشگاه ها اقدام به گردآوری، تدوین و چاپ مجموعه کتاب های مربوط به تغذیه دانشجویی کرده است.

مدیریت برون سپاری تغذیه دانشجویی، مبانی فرآوری غذای دانشجویی و استانداردهای تغذیه دانشجویی عناوین کتاب های مربوطه است.

بنابراین، معاونان دانشجویی، مدیر دانشجویی، رئییس اداره تغذیه، کارکنان بخش های مختلف تهیه، طبخ و توزیع غذا و پیمانکاران ضمن مطالعه دقیق کتاب های مذکور باید استانداردها و شاخص های ذکر شده را رعایت و اعمال کنند.

بدیهی است از این پس ارزیابی، رتبه بندی و ارتقاء تغذیه دانشگاه ها براساس شاخص ها و استاندارهای ذکر شده در کتا ب‌های مذکور خواهد بود نسخه الکترونیکی کتاب های یاد شده در پایگاه الکترونیکی صندوق رفاه دانشجویان به نشانی www.swf.ir در بخش نشریات قابل مشاهده و دریافت است.

انتهای پیام /

کد خبر: 977262

وب گردی

وب گردی