به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، هدف این شرکت به عنوان اولین تولید کننده ایرانی کیک ژل، علاوه بر تأمین بهبود دهنده ها، مشارکت در بالا بردن کیفیت و افزایش سهم بازار محصولات تولیدکنندگان ایرانی است.
این شرکت با تکیه بر دانش فنی روز دنیا، پرسنل مجرب، مجهز بودن به واحدهای مختلف آزمایشگاهی،R&D، پایلوت و دارا بودن پروانه تحقیق و توسعه و همچنین گواهینامه های ISO 9001-2008، HACCP و ISO 22000 در راستای اهداف تعیین شده و ارتقاء سطح کیفیت محصولات خود گام بر می دارد.
مرتضی ارفعی مدیر عامل شرکت آذرنوش شکوفه، با اشاره به تولیدات این شرکت، می گوید: از اثرات این بهبود دهنده ها می توان به افزایش زمان تازگی یا ماندگاری، ایجاد بافت ریز و نرم و یکنواخت، افزایش حجم و به طور کلی بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی اشاره کرد. هر یک از تولیدات با توجه به نوع محصول نهایی دارای کاربری ویژه است.
وی همچنین تصریح می کند: امولژل، SLE(افزایش دهنده ماندگاری)، بیکینگ پودرها، کرم مغزی، پودر تخم مرغ، بهبود دهنده بیسکویت، روغن های جداکننده از قالب اکتیو، بهبود دهنده شیرینی های لایه ای و بهبوبد دهنده محصولات تخمیری از جمله محصولات تولیدی شرکت ما است.
انتهای پیام/