حافظه گیاهان گلدار چگونه کار می کند

دانشمندان اعلام کردند، گیاهان می توانند با ایجاد و جداسازی یک پروتئین، تغییرات محیطی خود را حس کنند و به یاد بیاورند.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز به نقل از دانشگاه بیرمنگام، دانشمندان اعلام کردند، گُل ها دارای نوعی پروتئین هستند که در فصول بهار و پاییز با عملکرد خود برای آنها مانند حافظه عمل میکند.

دانشمندان اظهار داشتند زمانی که درجه حرارت بالا و اکسیژن فراوان است، یک پروتئین به نام VRN2 که بسیار بی ثبات است در گل ها تجزیه می شود. همین پروتئین در زمان زمستان یا وقوع سیل پایدار می شود.
هنگامی که بهار از راه می رسد VRN2 شکسته می شود و پروتئین PRC2 دیگری برای مهار گلدهی در دسترس قرار می گیرد.

محققان اعلام کردند که این پروتئین ممکن است برای حفاظت از رشد انواع گیاهان جدید که در مقابل تغییرات محیطی مقاوم هستند مورد هدف قرار گیرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 990516

وب گردی

وب گردی