هدف پژوهش  بایدرفع مشکلات باشد/ اسامی پژوهشگران برتر پزشکی قانونی

دکتر عبدالرزاق برزگر، قائم مقام رییس سازمان در جلسه تقدیر از پژوهشگران برتر سازمان با تقدیر از تعامل خوب معاونت پژوهشی و مرکز تحقیقات پزشکی قانونی گفت: باید پژوهش هایی در سازمان انجام شود که هم امتیاز آور و هم کاربردی و برای پاسخ به نیازها و کمبودهای سازمان کارگشا باشد.

به گزارش ایسکانیوز، دکتر برزگر با اشاره به بازنگری در قوانین ارش و دیه، گفت: لازم است با همکاری کسانی که به فقه و حقوق آشنا هستند، در رفع مشکلاتی که سازمان هم اکنون با آن ها دست به گریبان است، قدم برداشت.

قائم مقام رییس سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: باید تلاش کرد تا با جلب مشارکت دانشگاه ها در حوزه های پژوهشی مرتبط با زمینه های کاری سازمان از نتیجه آن پژوهش ها در سازمان استفاده شود.

به گفته دکتر برزگر، باید در زمینه آسیب های اجتماعی، مانند سوءمصرف الکل و مواد مخدر، با وزارت کشور، بهزیستی و سایر سازمان هایی که در این امر تلاش می کنند و آماده هستند، همکاری هایمان را گسترش دهیم.

همکاری تنگاتنگ معاونت پژوهشی سازمان و مرکز تحقیقات پزشکی قانونی

دکتر عبدالرئوف ادیب زاده، معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پزشکی قانونی کشور در آیین تقدیر از پژوهشگران برتر سازمان گفت: معاونت پژوهشی سازمان و مرکز تحقیقات همکاری تنگاتنگی در زمینه سیاستگذاری و انجام طرح های پژوهشی دارند که نتیجه آن بهبود کمی و کیفی فعالیت های پژوهشی بوده است.

به گفته معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پزشکی قانونی، مرکز تحقیقات بر اساس سیاست های تعیین شده از سوی معاونت پژوهشی،‌ به نیازهای پژوهشی سازمان پاسخ می دهد.

معرفی حداقل دو مراکز تحقیقاتی جدید سازمان تا پایان 97

دکتر محمود خدادوست، رییس مرکز تحقیقات پزشکی قانونی در جلسه شورای مدیران امروز (یکشنبه 2 دی 1397) سازمان گفت: بر اساس مجوزهای کلی اخذ شده از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، تا پایان امسال، شورای گسترش حداقل یک جلسه دیگر خواهد داشت که در این جلسه در مورد مراکز تحقیقاتی درخواستی سازمان پزشکی قانونی، تصمیم گیری می شود.

به گفته خدادوست، فعلا وزارت بهداشت رسما رنکینگ مراکز تحقیقاتی فعال در حوزه بالینی (حدود 300 مرکز) را اعلام نکرده ولی اطلاعات اولیه نشان می دهد که مرکز تحقیقات پزشکی قانونی همچنان در حال رشد و کسب رتبه های بالاتر نسبت به سال های گذشته، در میان مراکز تحقیقات حوزه بالینی است.

رییس مرکز تحقیقات پزشکی قانونی افزود: امسال دو مجوز PHD by research گرفته ایم و این از جمله فرصت های استثنایی برای مرکز تحقیقات است که وزارت بهداشت با اعتماد به این مرکز، مجوز تربیت دکترای تخصصی را بدهد.

معرفی استان های برتر در حوزه پژوهشی

دکتر سید داود میرترابی، مدیر کل پژوهشی سازمان، امروز در جلسه تقدیر از پزوهشگران برتر سازمان با ارائه گزارشی از فعالیت های پژوهشی سال 1396، گفت: پس از جمع آوری مستندات پژوهشی و ارزیابی آن ها که با هماهنگی استان های ذینفع و در 3 محور تعریف شده زیر ساخت پژوهشی، اجرای پژوهش و برون داد پژوهشی به انجام رسید، جمع بندی نتایج و رتبه بندی استان ها نهایی شد.

مدیر کل پژوهشی سازمان با تشریح روش ارزیابی و تعیین ضریب باری هر یک از 3 محور ارزیابی گفت: برای محور زیرساخت پژوهش، ضریب 1، برای محور اجرای پژوهش، ضریب 1.5، و برای محور برون داد پژوهشی، ضریب 2 در نظر گرفته شد. بر اساس ضرایب در نظر گرفته شده، امتیاز محور زیرساخت، 100، محور اجرا 150 و محور برون داد 200 و بالاترین امتیاز، 450 در نظر گرفته شد. بر این اساس در استان های قطب، استان فارس با 408 امتیاز، رتبه اول، استان تهران با 373 امتیاز رتبه دوم و استان خراسان رضوی با 207 امتیاز رتبه سوم را کسب کردند. در استان های غیر قطب نیز، استان کهگیلویه و بویراحمد با 300 امتیاز، رتبه اول، استان لرستان با 248 امتیاز رتبه دوم و استان خراسان جنوبی با 246 امتیاز رتبه سوم را به دست آوردند.

سه پژوهشگر برتر مرکز تحقیقات پزشکی قانونی معرفی شدند

در جلسه شورای مدیران امروز سازمان پزشکی قانونی کشور که با ارائه گزارش معاونت پژوهشی و مرکز تحقیقات همراه بود، سه پژوهشگر برتر مرکز تحقیقات که بیشترین امتیاز را در فعالیت های پژوهشی کسب نمودند، معرفی شدند.

بر این اساس به ترتیب دکتر مریم اخگری، رتبه اول، دکتر سعید غلامزاده، مدیر کل پزشکی قانونی استان فارس، رتبه دوم و دکتر محمد زارع نژاد، رتبه سوم پژوهشگران برتر مرکز تحقیقات را به خود اختصاص دادند.

انتهای پیام/

کد خبر: 990651

وب گردی

وب گردی