به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محققان یک شرکت دانشبنیان در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی موفق به تولید سوسیس ماهی غنی شده با ژل امگا ۳ مقاوم به حرارت شدند.
این محصول در صنایع غذایی و شیلاتی کاربرد دارد.
با توجه به اینکه مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت بدن به ویژه برای شهروندان ایرانی که رتبه نخست تصلب شراین در دنیا را دارند بسیار ضروری است.
با استفاده از این فناوری، غنیسازی اسید چرب امگا ۳ تا دستگاه گوارش مصرف کننده از آسیب فیزیکی وشیمیایی محافظت میشود و تمام خواص امگا۳ به بدن مصرف کننده میرسد.
انتهای پیام/