محققان ایرانی سوسیس ماهی غنی شده با امگا ۳ تولید کردند

پنج‌شنبه 20 دی 1397 - 18:00
کد مطلب: 992473
1

محققان ایرانی نوعی سوسیس ماهی تولید کردند که با ژل امگا ۳ غنی شده و مقاوم به حرارت است.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محققان یک شرکت دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی موفق به تولید سوسیس ماهی غنی شده با ژل امگا ۳ مقاوم به حرارت شدند.

این محصول در صنایع غذایی و شیلاتی کاربرد دارد.

با توجه به اینکه مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت بدن به ویژه برای شهروندان ایرانی که رتبه نخست تصلب شراین در دنیا را دارند بسیار ضروری است.

با استفاده از این فناوری، غنی‌سازی اسید چرب امگا ۳ تا دستگاه گوارش مصرف کننده از آسیب فیزیکی وشیمیایی محافظت می‌شود و تمام خواص امگا۳ به بدن مصرف کننده می‌رسد.

انتهای پیام/

283 / 31

نظرات

1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.

ایسکاTV

اخبار پر بازدید

آخرین اخبار