افزایش بازدهی و کارایی تولید برنج توسط چینی‌ها

سه‌شنبه 25 دی 1397 - 08:20
کد مطلب: 992918
سیسی

دانشمندان چینی به تازگی روشی را ابداع کردند که طبق آن می‌توان بازدهی تولید محصولات برنج را افزایش داد.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، دانشمندان چینی روشی را ابداع کردند که کارایی فتوسنتز را در بهره‌وری محصولات برنج تا 27 درصد افزایش می‌دهد.
براساس گزارش «نیواطلس»، گیاهان برای رشد خود، مولکول‌های کربن‌دی‌اکسید اطرافشان را می‌گیرند و آن را انرژی شیمیایی مورد نیاز خود تبدیل می‌کنند. به طور معمول 20 تا 25 درصد انرژی تولیدشده از طریق فتوسنتز به سوی فرایندی به نام «فتورسپیریشن» هدایت می‌شود.
لازم به ذکر است که گیاهان حدود 25 درصد، به طور نادرست مولکول‌های اکسیژن را جمع‌آوری کرده و منجر به تولید محصولات فرعی سمی می‌شوند که می‌تواند تمام فرایندهای فتوسنتز را مختل و در نهایت دی‌اکسید کربن را آزاد کند. فتورسپیریشن فرایندی است که گیاه با استفاده از آن این محصولات فرعی را از بین می‌برد.
در مطالعه اخیر دانشمندان چینی روشی ارائه شد که طبق آن، کربن‌دی‌اکسید تولید شده در طول فتورسپریشن به فتوسنتز هدایت شود. این فرآیند که « GOC» نامیده می‌شود از سه آنزیم برای تبدیل یک مولکول «گلیکولات» به کربن دی‌اکسید استفاده می‌کند.
انتهای پیام/

178 / 279

نظرات

1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.

ایسکاTV

اخبار پر بازدید

آخرین اخبار