جزئیات رتبه بندی مسئولان فنی تجهیزات پزشکی

رییس اداره نگهداری اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت نحوه رتبه بندی مسئولان فنی تجهیزات پزشکی و ضوابط مربوط به آن را تشریح کرد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ نسیم تربتی با اشاره به تدوین دستورالعمل رتبه بندی مسؤولان فنی تجهیزات پزشکی، گفت: با توجه به اینکه بخش تجهیزات پزشکی وسیع بوده و این تجهیزات در کلاس های خطر متفاوت طبقه بندی می شوند و از آنجایی که مسؤولان فنی بخش تجهیزات پزشکی باید بر حسن اجرای ضوابط و مقررات بخش تجهیزات پزشکی در واحدهای تولیدکننده، واردکننده و توزیع کننده، نظارت خوبی داشته باشند، دستورالعمل رتبه بندی مسؤولان فنی برای رتبه بندی آنها و تعیین حداقل الزامات مربوط به هر یک از گروه های تجهیزات پزشکی از سوی اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت تدوین و ابلاغ شد.

وی افزود: این دستورالعمل درباره تمام مسؤولان فنی تجهیزات پزشکی که متقاضی فعالیت در واحدهای تولیدکننده، واردکننده و توزیع کننده هستند، کاربرد دارد. باید توجه کرد که این رتبه بندی به نوعی میزان دانش، تجربه و توانمندی مسئول فنی در بخش تجهیزات پزشکی را نشان می دهد و بر اساس میزان امتیازی که مسئؤول فنی کسب کرده است، رتبه ای کسب خواهد کرد.

تربتی با بیان اینکه این رتبه بندی ها شامل خبره، ارشد، یک، دو و سه هستند، گفت: اگر مسؤول فنی بخواهد رتبه خبره را دریافت کند، باید 150 امتیاز دریافت کند. همچنین برای گرفتن رتبه ارشد به 120 امتیاز، رتبه یک به 80 امتیاز، رتبه دو به 50 امتیاز و رتبه سه به 30 امتیاز نیاز دارد.

تربتی حداکثر امتیاز قابل کسب توسط مسئول فنی را 270 امتیاز عنوان کرد و گفت: همچنین رتبه های تعیین شده حداکثر سه سال اعتبار دارند، اما اعتبار رتبه خبره دائمی خواهد بود.

وی با بیان اینکه رتبه مسؤول فنی بر اساس امتیازهای کسب شده در چهار شاخص مشخص می شود، گفت: نخستین شاخص مورد توجه، مقطع تحصیلی است که طبق این دستورالعمل مقطع لیسانس دارای 30 امتیاز، کارشناسی ارشد دارای 50 امتیاز و دکتری دارای 90 امتیاز خواهد بود. شاخص دوم نیز گذراندن دوره های آموزشی است که بر اساس این دستورالعمل حداکثر قابل تخصیص در این شاخص 40 امتیاز بوده و هر یک از دوره های آموزشی و امتیازات مربوط به آن هر سال از سوی اداره کل تجهیزات پزشکی تدوین و ابلاغ می شود.

تربتی ادامه داد: شاخص سوم هم ثبت اختراع مرتبط بوده که بر اساس آن، هر ثبت اختراع مرتبط 10 امتیاز خواهد بود و حداکثر امتیاز قابل تخصیص در این شاخص نیز 40 امتیاز است. چهارمین شاخص کسب امتیاز، سوابق شغلی مرتبط است به این صورت که سنوات شغلی یک تا 3 سال 10 امتیاز، 3 تا 5 سال 30 امتیاز، 5 تا 7 سال 60 امتیاز، 7 تا 10 سال 80 امتیاز و 10 تا 15 سال 100 امتیاز به همراه دارد. معیار پذیرش سنوات شغلی هم بر اساس سابقه بیمه بوده و حداکثر امتیاز آن 100 امتیاز است.
رییس اداره مهندسی و نگهداری اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت با بیان اینکه هر گونه اظهار نظر خلاف واقع و رعایت نکردن دستورالعمل های ابلاغی از سوی مسؤول فنی، منجر به لغو رتبه او می شود، گفت: با توجه به اینکه مسؤول فنی رابط میان اداره کل و محل اشتغالش است، در صورت اقدام به موقع و مؤثر نکردن از سوی مسؤول فنی در حوزه های مختلف از جمله پیگیری اطلاعیه ها، فراخوان ها، رفع نواقص پرونده، رسیدگی به شکایات و...، اداره کل تجهیزات پزشکی می تواند نسبت به لغو و یا تقلیل رتبه مسؤول فنی اقدام کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 993331

وب گردی

وب گردی