به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، در یک تحقیق که اخیرا منتشر شده است، محققان دریافتند که خوردن غذای سرخ شده به طور مرتب خطر مرگ مرتبط با بیماری قلبی، به ویژه در زنان یائسه را افزایش میدهد.
محققان پس از مطالعه اطلاعات 106،966 زن از سال 1993-1998 و به مدت تقریبا 25 سال به این نتیجه رسیدند.
این یک نگرانی جدی است؛ زیرا تقریبا 33٪ مردم آمریکای شمالی هر روز غذای سرخ شده میخورند.
در حالی که اثرات نامطلوب سلامتی این غذا همیشه شناخته شده بوده است؛ اولین بار است که آنها نیز با افزایش خطر مرگ مرتبط هستند.
محققان می گویند مصرف سیب زمینی سرخ کرده در طول بارداری، نوزاد را به خطر می اندازد. بررسی های آنها ثابت کرده است که مصرف سیب زمینی سرخ کرده در دوران بارداری برای رشد جنین بسیار مضر است و منجر به کاهش وزن او در زمان تولد میشود.
انتهای پیام/