زمان رسیدن بر بالین بیمار در شهر‌ها و جاده‌های اصلی چقدر است؟

سازمان اورژانس کشور به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران گزارش عملکرد این حوزه را اعلام کرد.

به گزارش ایسکانیوز، در اسفند سال ۱۳۹۵ پس از گذشت ۴ دهه از تاسیس اورژانس به عنوان مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های کشور، تشکیل سازمان اورژانس کشور که در برنامه ششم توسعه به عنوان پیشنهاد وزارت بهداشت و دولت در لایحه ارسالی دولت به مجلس شورای اسلامی قرار گرفته بود در مجلس و در بند ب. ماده ۷۲ برنامه ششم به تصویب رسید.

براساس این گزارش، از جمله اهم فعالیت‌های این سازمان می‌توان به تسریع در کاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار در شهر‌ها و جاده‌های اصلی، کاهش مرگ و میر ناشی از تروما و عوارض آن، ارتقا و گسترش خدمات رسانی به بیماران قلبی و مغزی با ایجاد سامانه ۷۲۴ و ۲۴۷، توسعه پایگاه‌های اورژانس زمینی به تعداد ۲۵۸۵ پایگاه، راه اندازی ۳۰۳ پایگاه در برنامه ششم توسعه (۱۱۸ پایگاه شهری و ۱۸۵ پایگاه جاده ای) و راه اندازی اورژانس هوایی در شهر تهران در سال ۱۳۷۹ برای اولین بار در کشور اشاره کرد.

همچنین تاسیس رشته فوریت‌های پزشکی از سال ۱۳۸۴، راه اندازی و بهره برداری از مرکز مانیتورینگ مراقبت‌های مدیکال"MCMC" در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور از اردیبهشت سال ۱۳۹۶، عضویت بیش از ۳۶ شهر و منطقه شهرداری کشور در شبکه بین المللی جوامع ایمن و مشارکت در تدوین شاخص‌های ۱۲ گانه عملکردی ارتقای ایمنی راه‌ها از دیگر اقدامات اورژانس کشور است.

انتهای پیام/

کد خبر: 995750

وب گردی

وب گردی