پلیس آمریکا سالیانه ۱۰۰۰ نفر را به ضرب گلوله می‌کُشد

طبق آمار منتشرشده توسط واشنگتن‌پست، سالیانه به طور متوسط حدود ۱۰۰۰ نفر در آمریکا به ضرب گلوله نیروهای پلیس کشته می‌شوند.

به گزارش ایسکانیوز، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که پلیس آمریکا همچنان به طور متوسط سالانه هزار نفر را به ضرب گلوله می‌کشد.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، فاصله بین مرگ و زندگی می‌تواند کسری از ثانیه باشد. همانطور که در مورد پرونده کشته شدن «ویلی مک‌وی» خواننده رپ تازه‌کار آمریکایی اتفاق افتاد. وی در خودروی خود به خواب رفته بود و سلاحی دستی روی پایش بود. در همین حال ماموران پلیس دور خوردو را گرفته و سلاح‌هایشان را به سمت او نشانه می‌گیرند و به او دستور می‌دهند «دستهایش را طوری نگه دارد که قابل دیدن باشد». طبق اظهارات شاهدان، در این لحظه مک‌کوی که تازه از خواب بیدار می‌شود دستش را به سمت اسلحه می‌برد و ماموران پلیس شروع به شلیک می‌کنند. مک‌کوی در صحنه حادثه کشته شد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط واشنگتن پست، این حادثه تنها یکی از حدود 1000 مورد تیراندازی مرگبار پلیس آمریکا بود که هر سال در این کشور رخ می‌دهد. این آمار و ارقام طی سال‌های اخیر تغییری نداشته‌اند. طبق این آمار در سال ۲۰۱۸ تعداد کشته شدگان ۹۹۸ نفر، سال ۲۰۱۷، ۹۸۷ نفر و در سال ۲۰۱۶ نیز ۹۹۵ نفر بوده است.

پلیس آمریکا سالانه در حدود ۵۰ میلیون بار در فضای عمومی دچار درگیری می‌شود که گاهی منجر به تیراندازی‌های مرگبار می‌شود

۴۵ درصد از قربانیان مردان سفید پوست و ۲۳ درصد مردان سیاه‌پوست بوده‌اند. ۹۶ درصد آنها مسلح بوده‌اند و نیمی از این تعداد سلاح گرم داشته‌اند. ۲۵ درصد از آن‌ها هنگامی که مورد تیراندازی پلیس قرار گرفتند در وضعیت «آشفتگی روانی» بودند.

در تحقیقی دیگر نیز آمار مشابهی به‌دست آمده است. سایت اینترنتی رصد خشونت پلیس که تیراندازی‌های پلیس را از نقطه‌نظر فعالان سیاه‌پوست نشان می‌دهد، تعداد کشته‌شدگان به دست پلیس در سال ۲۰۱۸ را ۱۱۶۶ نفر عنوان می‌کند.

پلیس آمریکا سالانه در حدود ۵۰ میلیون بار در فضای عمومی دچار درگیری می‌شود که گاهی منجر به تیراندازی‌های مرگبار می‌شود.

طبق این آمار در سال ۲۰۱۸ تعداد کشته شدگان ۹۹۸ نفر، سال ۲۰۱۷، ۹۸۷ نفر و در سال ۲۰۱۶ نیز ۹۹۵ نفر بوده است

«جفری آلپرت» جرم‌شناس در این مورد می‌گوید: «ما این آمار را از طرق مختلفی بررسی کردیم، نظیر این‌که آیا نژاد، موقعیت جغرافیایی، جرایم خشونت‌بار، مالکیت اسلحه یا تمرینات پلیس می‌تواند آن را توضیح دهد، اما هیچ کدام از این عوامل به‌تنهایی نمی‌تواند توضیح دهد چگونه این ارقام همیشه ثابت هستند».

فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 996330

وب گردی

وب گردی