به گزارش گروه علموفناوری ایسکانیوز، نتایج تحقیقات به تازگی نشان میدهد که افراد مبتلا به دیابت نوع2 با مصرف آجیل میتوانند از بیماری قلبی_عروقی و مرگ زودرس جلوگیری کنند.
آجیل پر از مواد مغذی ضروری است که میتواند به سلامت کلی بدن کمک کند. این خوراکی حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب اشباع نشده، فیبر، ویتامین E، فولات و مواد معدنی، از جمله پتاسیم، کلسیم و منیزیم است.
آخرین تحقیقات نشان داده است مصرف آجیل به کاهش خطر ابتلا به بیماری مزمن کمک میکند.
مطالعه اخیر که در مجله کالج قلب آمریکا منتشر شد ارتباط بین آجیل و خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را مشخص کرد.
دیابت نوع 2 یک بیماری مزمن است که بر نحوه متابولیسم بدن و گلوکز، که منبع اولیه سوخت آن است، تاثیر می گذارد. عوارض احتمالی شامل آسیب کلیه و بیماری قلبی عروقی است.
به گفته انجمن دیابت آمریکا، در سال 2015، بیش از 30 میلیون نفر در ایالات متحده دیابت داشتند. در همان سال، دیابت در ایالات متحده آمریکا با بیش از 250،000 گواهی مرگ هفتمین علت مرگومیر بود.
انتهای پیام/