پیاز و سیر دشمن سرطان

دانشمندان اعلام کردند که دو سبزی پیاز و سیر خاصیت ضد سرطانی دارند.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز به نقل از مدیکال نیوز تودی، افزودن پیاز و سیر به غذا علاوه بر طعم و مزه خوبی که به غذا می‌دهد خاصیت‌ ضد سرطان نیز دارد.

سیر، پیاز، پیازچه و موسیر به عنوان سبزیجات طبقه بندی می‌شوند. آنها در سرتاسر جهان رشد می کنند و به طور گسترده پایه و اساس مواد غذایی خانواده را تشکیل می‌دهند.

مطالعات پیشین نشان داده است که ترکیبات خاصی در سبزیجات (از جمله فلاونول‌ها و ترکیبات ارگاسفورمر) دارای زیست فعال هستند.

برخی از آنها مانع رشد سرطان می شوند. دانشمندان چینی اخیرا اظهار داشتند که مصرف مقادیر بیشتر این سبزیجات ممکن است موجب جلوگیری از ایجاد سرطان کولورکتال شود. آنها اخیرا نتایج خود را در مجله Oncology Clinical Asia-Pacific منتشر کرده‌اند.

سرطان‌های پوستی و کولورکتال، سومین سرطان شایع تشخیص داده شده در مردان و زنان ایالات متحده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 997560

وب گردی

وب گردی