سال آینده باید به گونه ای مدیریت کنیم که کمترین آسیب به مردم وارد شود

وزیر بهداشت گفت: همکاران من باید بدانند در سال 98 چگونه مدیریت کنند که کمترین آسیب به مردم به ویژه تهیدستان و مردم ساکن در مناطق دوردست و محروم، وارد شود و بیشترین حمایت از منابع دولتی از آنها انجام شود.

به گزارش ایسکانیوز، دکتر سعید نمکی در حاشیه یکصد و هشتمین اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور که در سالن همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، گفت: احکامی که بنده برای معاونین وزارت بهداشت صادر می کنم شامل تکالیفی است که لازم است روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور با این تکالیف آشنا شوند. سال آینده به دلیل تحریم های ظالمانه در شرایط ویژه اقتصادی خاصی قرار می گیریم.

وزیر بهداشت با اشاره به این که بعد از مسئولیت بنده در وزارت بهداشت، امروز اولین نشست را با روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی داریم، هدف از برگزاری این اجلاس را قدردانی از زحمات دانشگاه ها درطول سال جاری و نیز تبیین برنامه های آتی و رویکرد ها عنوان کرد.

باید نیروهایی با منابع ملی تربیت شوند که گره ای از مشکلات ملی باز کنند

وی تصریح کرد: همکاران من باید بدانند در سال 98 چگونه مدیریت کنند که کمترین آسیب به مردم به ویژه تهیدستان و مردم ساکن در مناطق دوردست و محروم، وارد شود و بیشترین حمایت از منابع دولتی از آنها انجام شود و دارو و تجهیزات پزشکی به عنوان کالاهای ضروری و اساسی چگونه تامین شود تا حتی یک روز اضطراب کمبود دارو و تجهیزات پزشکی در مناطق مختلف کشور نداشته باشند و چگونه منابع را هزینه کنیم که صرفه جویی های بیشتری داشته باشیم و چگونه بیمه سلامت را حمایت کنیم که مردم با سقف بسته ای روبرو نشوند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در حوزه آموزش سعی ما این است نیروهایی با منابع ملی تربیت کنیم که گره ای از مشکلات ملی باز کنند، افزود: باید به دانشجویان و فارغ التحصیلان، مهارت های کافی را آموزش دهیم و جایگاه های مناسب در نظام ارائه خدمت برای آنها تعریف کنیم و از دانشگاه ها به عنوان مراکزی که حل مشکلات مردم را بر عهده دارند و تربیت نیروی مورد نیاز نظام ارائه خدمت را بر عهده گرفته اند و نقشی که در اقتصاد ملی دارند، بتوانیم از آنها استفاده کنیم.

دکتر نمکی تاکید کرد: امیدواریم که در بهار سال آینده، پرونده الکترونیک سلامت را به عنوان یک ابزار و جاده مهم برای خدمات نظام سلامت مهیا کنیم و همکاران ما در دانشگاه ها بسیج شده اند که تا پایان خردادماه بتوانیم پرونده الکترونیک سلامت را در اکثر مناطق کشور، تکمیل کنیم.

وی با اشاره به تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز سال آینده، گفت: به مردم قول می دهیم که علیرغم فشارهای تحریم، پدیده ای تحت عنوان کمبود دارو و تجهیزات پزشکی در کشور نخواهیم داشت البته اولویت ما، حمایت از دارو و تجهیزات پزشکی تولید داخلی است و اگر عزیزانی در کشور، بضاعت تولید آنها را داشته باشند، اجازه واردات دارو و تجهیزات پزشکی را نمی دهیم.

وزیر بهداشت تاکید کرد: مطالبات شرکت های تجهیزات پزشکی با مکانیزم هایی در حال پرداخت است و مشکلات آن در حال برطرف شدن است و حدود 30 تا 35 درصد از مطالبات این شرکت ها پرداخت شده اما بخش دیگر آن مربوط به مطالبات وزارت بهداشت از سازمان تامین اجتماعی است که قول داده اند تا قبل از پایان سال، مقدار قابل توجهی از این مطالبات به وزارت بهداشت پرداخت شود و اولویت اول ما، پرداخت بدهی های حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است.

انتهای پیام/

کد خبر: 998823

وب گردی

وب گردی