کشف مرکز تست مزه در مغز

محققان دانشگاه کرنل بخشی از کورتکس مغز را کشف کردند که مسئول حس طعم های مختلف در بدن انسان است.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، یک مطالعه جدید نشان می دهد که بخشی از کورتکس مغز به نام اینسولا قادر به تشخیص مزه ها است.

با استفاده از تصویربرداری رزونانس مغناطیسی عملکردی (fMRI) و روش های آماری جدید، معلوم شد که اینسولا نه تنها به طعم های مختلف (شیرین، تلخ، ترش و نمکی) پاسخ می دهد، بلکه این احساسات را با الگوهای فعالیت های مختلف کدگذاری می‌کند.

این نخستین بار است که شواهدی از Gustatory cortex انسان وجود دارد که قادر به تشخیص سلیقه است.

قشر مغز لایه نازک از جنس ماده خاکستری است سطح مغز را می پوشاند. این لایه از سلول‌های عصبی مغز تشکیل شده است. ضخامت آن در نواحی مختلف مغز متفاوت است اما تقریباً در همه جا ضخامتی بین ۲ تا ۴ میلی‌متر دارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 999733

وب گردی

وب گردی