کشف مزیت های بیشتری از قارچ

دانشمندان دانشگاه بین المللی سنگاپور اعلام کردند که مصرف قارچ در هفته برای کاهش ابتلا به اختلالات شناختی مفید است.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، قارچ ها معمولا برای طعم و بافت خود در سراسر جهان محبوب هستند. در حال حاضر محققان دریافتند افراد مسنی که در هفته بیش از دو سهم قارچ مصرف می کنند، احتمال کاهش ابتلا به اختلالات شناختی خفیف در آن ها 50٪ کاهش می یابد.

دانشمندان 6 نوع قارچ مختلف را مورد مطالعه قرار داده و بر این باورند که مزایای ارائه شده توسط این قارچ ها می تواند به علت یک عنصر رایج به نام ergothioneone به علت خواص آنتی اکسیدان و ضد التهابی باشد.

تحقیقات قبلی بیشتر نشان داده اند که کمبود ergothioneine خطر ابتلا به بیماری های عصبی را افزایش می دهد و از این رو گام بعدی این است که این نتایج را در یک کارآزمایی بالینی تصحیح شده، کنترل کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 999740

وب گردی

وب گردی