حمید مهدیون سرپرست اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در مورد برگزاری پنجمین رویداد سراسری رقابت تیمهای دانشجویی در کرسیهای آزاداندیشی عنوان کرد: رویداد سراسری کرسیهای آزاداندیشی سه دوره در دانشگاه آزاد اسلامی و دورۀ اخیر در سالهای١٤٠٢ و ١٤٠٣ با مشارکت وزارت علوم، تحقیقات و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد در راستای تحقق منویات رهبر انقلاب، ایجاد محیط سالم برای شکلگیری بحثهای تخصصی و تضارب آرا و ارتقای فرهنگ گفتوگوی مستدل، مستند و اخلاقی و پاسخ به دستور ایشان مبنی بر تدوام «این سنت حسنه در دانشگاههای کشور» پنجمین رویداد سراسری رقابت تیمهای دانشجویی در کرسیهای آزاداندیشی را در واحدهای سراسر کشور در سطح استانی و کشوری برگزار کند.
وی در مورد نحوه فعالیت هیات داوری در این رویداد اظهار کرد: هیئت داوران متشکل از ٣ داور در مرحلۀ استانی است که بر اساس ضوابط اعلامی شورای علمی رویداد سراسری توسط هیئت نظارت بر تشکلهای اسلامی انتخاب میشوند. در مرحلۀ استانی رویداد از میان هر هیئت داوری، یک نفر بهعنوان رئیس هیئت داوران توسط دبیرخانۀ استانی انتخاب میشود. هیئت نظارت بر تشکلهای اسلامی دانشگاهیان متشکل است از رئیس واحد و نمایندۀ ریاست دانشگاه در استان و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه استان و معاون فرهنگی و دانشجویی استان که دبیر هیئت محسوب میشود.
مهدیون یادآور شد: پس از تکمیل فرمهای داوری توسط هیئت داوران و تأیید نتایج نهایی و صورت جلسۀ داوری، رأی آنها توسط کارشناس مجری اعلام میشود. پس از اتمام رویداد در صورتی که شرکتکنندگان به روند داوری و اجرای رویداد معترض باشند، بلافاصله پس از اتمام رویداد میتوانند اعتراض خود را با پرکردن فرم اعتراض و درج ادله به رئیس کمیتۀ نظارت بر رویداد تحویل دهند.
وی تشریح کرد: کمیتۀ نظارت پس از اعلام کتبی شرکتکنندگان برای رسیدگی به اعتراض تشکیل جلسه خواهد داد. اعضای کمیته موظفند در صورت لزوم فیلم رویداد را بازبینی و در اسرع وقت نتیجۀ ارزیابی خود را ارائه نمایند. لازم به ذکر است رأی کمیتۀ نظارت، رأی نهایی بوده و به هیچ وجه قابل تغییر نخواهد بود.
سرپرست اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ادامه داد: زمان برگزاری رویداد سراسری کرسیهای آزاداندیشی در سطح استانها از دیماه تا ١٥ اسفند ماه ١٤٠٣ است؛ کارگاههای محتوایی آموزشی وتوجیهی ویژه دانشجویان طبق برنامه اعلام شده دربرنامه وتقویم برگزاری رویداد انجام خواهد شد. جلسۀ توجیهی داوران و مجریان حداکثر ٣ روز قبل از برگزاری رقابتها برگزار میشود. تمامی دبیرخانههای استانی موظفند حداکثر تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ لیست کامل منتخبان مرحلۀ استانی را به دبیرخانۀ مرکزی ارسال نمایند.
در پایان در مورد تغییرات رخ داده در این دوره خاطرنشان کرد: قرعه کشی برای انتخاب موافق و منتقد که به ندرت و زمانی که امکان دو به دو کردن تیم ها با توجه به اولویت های موضوعی اعلامی تیم ها نبود صورت می گرفت، حذف شد. جایزه تیم های برتر در مرحله استانی هم افزایش یافت. همچنین دانشجویان دکتری تخصصی نمی توانند در تیم ها حضوریابند ومی توان از آنها به عنوان یکی از اعضای هیأت داوران استفاده کرد. میزان بودجه بودجه بر اساس تعداد رقابت ، تعداد داور و هزینه های پشتیبانی و ... برای هر استان متفاوت است.
انتهای پیام/
نظر شما