به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، کیک مکزیکی خانگی یکی از انواع کیک های شکلاتی محسوب میشود. شما با کمی مهارت میتوانید یک کیک مکزیکی خوشمزه خانگی داشته باشید. در ادامه مقاله دو روش متفاوت برای تهیه کیک مکزیکی خوشمزه را با شما در میان میگذاریم. تفاوت ظاهری اصلی کیک مکزیکی خانگی با سایر کیک های شکلاتی در تزئین روی کیک با سس شکلات و کرم رویال است.
کیک مکزیکی با روکش گاناش شکلاتی
مواد لازم کیک مکزیکی با روکش گاناش شکلاتی
مواد لازم برای 10 نفر
زمان تهیه 30 دقیقه
زمان پخت 45 دقیقه
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱ لیوان
آب ۱/۴ لیوان
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان سرخالی
گردو ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
قهوه ۱ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
مواد لازم سس شکلات
شیر ۱ لیوان
پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری
شکر ۶ قاشق غذا خوری
مواد لازم کرم رویال
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
شکر ۱ قاشق غذا خوری
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
مواد لازم گاناش شکلات
شکلات 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
طرز تهیه کیک مکزیکی با روکش گاناش شکلاتی
آرد ، بکینگ پودر ، کاکائو و قهوه را مخلوط نموده سه بار الک کنید.
برای تهیه کیک ابتدا تخم مرغ ها را هم بزنید از حالت لختگی درآید سپس وانیل و شکر را اضافه کرده به مدت 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
حین هم زدن آب و سپس روغن را اضافه کنید.
آرد را در سه مرحله اضافه کرده با لیسک و آرامی به خورد مواد بدهید تا خمیر یکدست شود.
گردو نگینی را با مواد مخلوط نمایید.
کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و کیک را به مدت 30 – 45 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده ، قرار دهید تا بپزد.
بعد از سرد شدن کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده بین کیک را با خامه ، میوه و گردو پر کنید. روی کیک را با خامه بپوشانید و سپس رویش سس شکلات بریزید و با کرم رویال از داخل به خارج کیک حلقه هایی دور از هم رسم کنید و سپس با دم قاشق خطوطی شعاعی از داخل به سمت خارج کیک بکشید و سپس بین این خطوط ، خطوطی از خارج به داخل کیک بکشید تا کرم رویال روی کیک طرح جناقی پیدا کند.
برای تهیه کرم رویال تمام مواد را مخلوط نموده با همزن بزنید تا فرم بگیرد ولی زیاد سفت نشود سپس داخل قیف ریخته و روی کیک را تزئین کنید.
برای تهیه سس شکلات تمام مواد را مخلوط کرده روی حرارت به جوش آورید تا کمی غلیظ شود و بعد از این که از حرارت افتاد روی کیک را کاملا با سس شکلات بپوشانید.
در صورتی که نمیخواهید از کرم رویال و سس شکلات برای روی کیک استفاده کنید میتوانید از گاناش شکلات برای تزئین کیک استفاده کنید. برای تهیه گاناش شکلات خامه و شکلات را روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود سپس از روی حرارت برداشته و کمی که سرد شد روی کیک را با گاناش کاور میکنیم.
نکته : دستور اصلی کیک تزئین با کرم رویال و سس شکلات است ولی شما میتوانید روی کیک را با گاناش بپوشانید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/
نظر شما