به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه ی تارتلت گردو آشنا کنیم.
مواد اولیه :
آرد یک و نیم پیمانه
پودر شکر نصف پیمانه
کره 120 گرم
تخم مرغ یک عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
مواد لازم میانی:
پودر گردو 200 گرم
پودر فندق 70 گرم
خامه دو قاشق غذاخوری
تخممرغ یک عدد
وانیل یک قاشق چایخوری
عسل پنج قاشق غذاخوری
پودر شکر 100 گرم
طرز تهیه خمیر:
کره سرد را با آرد در غذا ساز ریخته و مخلوط میکنیم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد میدهیم) سپس پودر شکر، تخم مرغ، وانیل و نمک را اضافه میکنیم تا خمیر یکدست شود. در آخر روی خمیر را پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم.
طرز تهیه مواد میانی:
تخممرغ، خامه، وانیل و پودر شکر را میزنیم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه میکنیم.
خمیر را با وردنه باز کرده و درون قالبهای تارتلت قرار میدهیم، روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم با کاغذ روغنی خمیر را پوشانده و چند عدد حبوبات یا سنگ بر روی آن قرار میدهیم تا خمیر درون فر پف نکند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم سپس آن را خارج کرده و کاغذ و حبوبات را برمیداریم و مواد میانی را درون آن میریزیم و دوباره در فر به مدت 20 دقیقه میگذاریم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال میکنیم.
نظر شما