به گزارش گروه جامعه ایسکانیوز، پایه اکثر دسرهای خوشمزه، ژلاتین و شیر است، اما بسته به اینکه چه طعمهایی را به آن اضافه کنید، میتوانید دسرهای خوشرنگ و خوشعطر و بویی تهیه کنید که شیرینی خوردن آنها مدتها در کام مهمانهای شما بماند.
۱. دسر با شیر و نشاسته
پودینگ وانیلی یا دسر با شیر و نشاسته بسیار ساده است و با موادی ساده و در دسترس، خیلی زود آماده میشود. بنابراین اگر وقت کافی ندارید، یک انتخاب خوب و بسیار خوشمزه است. مقدار موادی که در ادامه میآید، برای ۶ نفر کافی است.
مواد لازم
شیر۳ پیمانه
نشاسته یک چهارم پیمانه
شکر نصف پیمانه
عصاره وانیل ۱.۵ قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
دستور تهیه:
ابتدا دو و دو سوم از شیر را داخل ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت گذاشته تا بجوشد.
در ظرفی جداگانه، شکر، نمک و نشاسته را با هم ترکیب کرده و یک سوم باقیمانده از شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
محلول شیر را به شیر جوشیده اضافه کنید و شعله حرارت را کم کرده تا نشاسته کاملا بپزد. حداقل ۵ دقیقه باید به هم زدن ادامه دهید و زمانی که مواد به غلظت مناسبی رسیدند، شعله گاز را خاموش کنید.
بلافاصله، وانیل را اضافه کرده و با سایر مواد به خوبی ترکیب کنید.
صبر کنید تا دسر یا پودینگ وانیلی خوشمزه شما کمی خنک شود، سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و سرو کنید. نوش جان
۲. دسر با شیر و ژلاتین
دسر شیر با ژلاتین یکی از سادهترین دسرهاست که میتواند زینتبخش سفرههای مهمانی شما باشد.
مواد لازم
شیر۱.۵ پیمانه
پودر ژله (با طعم دلخواه)یک بسته
شکر به مقدار لازم
دستور تهیه:
پودر ژله را داخل ظرفی مناسب بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. ترکیب شیر و ژله را روی حرارت کتری بگذارید تا به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم)، تمام ذرات ژله کاملا حل شود.
اگر طعم شیرینتر را میپسندید، کمی شکر به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مایه ژله کاملا صاف و یکدست شود. سپس داخل قالبی مناسب را با کمی روغن مایع چرب کرده، مایه ژله را داخل آن ریخته و در یخچال بگذارید. پس از اینکه ژله کاملا سفت شد، برای چند لحظه، قالب را داخل آب داغ قرار داده و در یک ظرف مناسب برگردانید. این دسر خوشمزه را میتوان با انواع میوههای فصل یا خامه فرم گرفته، به راحتی تزئین کرد.
انتهای پیام/
نظر شما