به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمدجواد سلمانپور درباره آخرین وضعیت مؤسسات اعزام دانشجو به خارج گفت: در حال حاضر موسساتی داریم که برای اعزام دانشجویان به خارج برای تحصیل مشاوره ارائه میدهند، این مؤسسات نزدیک به ۱۷۸ مؤسسه هستند که به صورت مجاز در حال فعالیت بوده و لیست آنها بر روی سایت سازمان امور دانشجویان وجود دارد.
بیشتر بخوانید:
لغو مجوز ۶۵ موسسه اعزام دانشجو به خارج در دو سال گذشته
وی ادامه داد: یک تعداد موسساتی نیز وجود دارند که به صورت غیر مجاز در این زمینه فعالیت میکنند که بزودی اقداماتی برای جلوگیری از فعالیت این مؤسسات با همکاری پلیس فتا و پلیس امنیت انجام خواهد شد.
معاون بورس و دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: اما نکته مهم این است که دانشجویان و مردم نباید به این مؤسسات غیر مجاز اعزام دانشجو به خارج، چه موسساتی که دارای تابلو هستند و چه موسساتی که در فضای مجازی فعالیت میکنند، اعتماد کنند.
وی افزود: این مؤسسات در مرتبه اول اطلاعات غلط و نادرست به دانشجویان ارائه میدهند و بر اساس اطلاعات غلط آنها دانشجو گرفتار میشود و آنها را به دانشگاههایی اعزام میکنند که اعتبار ندارد و رشتههایی به آنها معرفی میکنند که بعد از بازگشت فایدهای ندارد.
سلمانپور تاکید کرد: مردم بایستی از اعتماد به این مؤسسات پرهیز کنند چرا که اگر مشکلی ایجاد شود و بدانند که فریب خوردهاند، سازمان امور دانشجویان نمیتواند از آنها حمایت کند، اما اگر طرف قرارداد آنها مؤسسات مجاز اعزام دانشجو به خارج باشد سازمان میتواند حمایت کرده و حق آنها را بگیرد.
به گزارش مهر، متقاضیان تحصیل در خارج از کشور که از طریق مؤسسات اعزام دانشجو اقدام میکنند، قبل از هر اقدامی ابتدا باید دانشگاه معتبری را از روی لیست اداره دانش آموختگان وزارت علوم انتخاب کنند سپس به لیست مؤسسات خدماتی اعزام مجاز و غیر مجاز که در وب سایت اداره بورس دانشجویان خارج وزارت علوم منتشر شده به آدرس http://scholarship.saorg.ir مراجعه کرده و هیچ آدرس دیگری را قبول نکنند.
متقاضی باید بعد از اینکه از لیست وزارت علوم، دانشگاه و سپس مؤسسه معتبر را انتخاب کرد با مؤسسه تماس حاصل کند و مؤسسات موظف هستند اطلاعات و مشاوره لازم را ارائه دهند و فرایند اخذ پذیرش از دانشگاه خارجی را توصیف کنند.
منبع: مهر
انتهای پیام/
نظر شما