وجود اساتید دلسوز و همراه یکی از موثرترین عوامل موفقیت دانشجویان است

فاطمه قاسمی، مقام آورنده در اولین جشنواره ملی هنر و سواد سلامت گفت: وجود اساتید و مشاورین دلسوز که موفقیت دانشجو مدنظرشان باشد و آنها را به جلو هدایت و به آنها اعتماد به نفس دهد یکی از تاثیرگذارترین و موثرترین عواملی که می‌تواند در موفقیت دانشجویان نقش داشته باشد است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، فاطمه قاسمی مقام آورنده در اولین جشنواره ملی هنر و سواد سلامت در گفت‌وگو با ایسکانیوز گفت: محورهای رویداد ملی هنر و سواد سلامت «سواد تغذیه، نوجوان و جوان و خانواده بانشاط»، «سواد فعالیت بدنی جوان و نوجوان و خانواده بانشاط»، «خانواده بدون دخانیات»، «سواد سلامت معنوی و خانواده»، «سواد سلامت رسانه در نوجوانی و جوانی»، «خواب سالم در نوجوان و جوان» و درنهایت «نقش جوان و نوجوان در سلامت جامعه بودند.

وی ادامه: ۱۱۰۰ اثر در قالب پوستر به دبیرخانه جشنواره رسیده بود که موفق به کسب مقام دوم در بین این تعداد اثر بودم.

فاطمه قاسمی در ادامه از دلیل شرکت در این جشنواره گفت: تنها عاملی که من را به این مسیر هدایت کرد یکی از اساتید خوب دانشگاه بود و من به اصرار ایشان وارد این جشنواره شدم که اولین تجربه من در این زمینه بود و علی رغم اینکه اعتماد به نفس کافی نداشتم وی همواره از من حمایت می‌کرد.

وی بیان کرد: یکی از نقاط ضعف دانشجوها عدم داشتن اعتماد به نفس است که عاملی بر عقب ماندگی آنها از عرصه جشنواره بود.

فاطمه قاسمی گفت: وجود اساتید و مشاورین دلسوز که موفقیت دانشجو مدنظرشان باشد و آنها را به جلو هدایت و به آنها اعتماد به نفس دهد یکی از تاثیرگذارترین و موثرترین عواملی است که می‌تواند در موفقیت دانشجویان نقش داشته باشد.

وی افزود: سطح جشنواره با توجه به اینکه همه شرکت کنندگان دانشجو نبودند و خارج از فضای دانشگاه هم شرکت کننده بود، شاهد بودم افرادی که با تجربیات بالا و سوابق کاری زیاد شرکت کرده بودند بالا بود و اینکه در این عرصه موفق به کسب مقام شدم به خودم افتخار می‌کنم.

وی در ادامه از اقداماتی که دانشگاه می‌تواند انجام دهد، گفت: بهتر است یک سری دوره درباره پرورش ایده و خلاقیت برگزار شود. بعضاً خیلی از دانشجویان که دارای ایده‌های خوبی بودند، در اجرا و پیاده سازی مطالب، مشکلاتی داشتند. برگزاری این دوره‌ها می‌تواند کمکی خوبی برای دانشجویانی که تازه وارد عرصه رقابت شدند یا تصمیم به شرکت دارند، باشد.

قاسمی اشاره کرد: یکی از مواردی جالبی که در این جشنواره همه شرکت کنندگان با آن روبه رو شدند، تأخیر بیش از حدی بود که در اعلام نتایج رخ داد و نتایج پس از ۶ ماه اعلام شد. تا قبل از آن تصور می‌کردم که جشنواره به پایان رسیده و این بی برنامگی در سطح کشوری جای تعجب و تأسف داشت.

وی در پایان گفت: از خانواده عزیزم که همیشه از من حمایت می‌کنند و در طول این جشنواره خیلی به آنها زحمت دادم سپاسگذارم. همچنین از اساتید گرامی که مشوق من در این عرصه بودند، کمال تشکر را دارم.

وجود اساتید دلسوز و همراه یکی از موثرترین عوامل موفقیت دانشجویان است

خبرنگار: فواد چاهی

انتهای خبر/

کد خبر: 1250843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =