چت GPT ایرنداک بهمن‌ماه افتتاح می‌شود

رئیس ایرانداک گفت: چت GPT ایرنداک بهمن‌ماه افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد حسن زاده رئیس ایرانداک در نشست هم‌افزایی و تقدیر از نمایندگان کتابخانه‌ها در فهرستگان کتابخانه‌های ایران که چهارشنبه نهم مهرماه ۱۴۰۴ برگزار شد، اظهار کرد: این برنامه به مناسبت هفته ایرانداک در حال برگزاری است. ایرانداک در یک مهرماه ۱۳۴۷ پایه‌گذاری شد. این مجموعه جایی است که قرار است پشتیبان علم و فناوری کشور باشد. ایرانداک اثراتی ایجاد کرده است که نوادگان ما در عالم علم و فناوری جهان بدرخشند. به همین دلیل، روز ایرانداک کافی نیست و ما این هفته را به نام هفته ایرانداک نامگذاری کردیم.

وی افزود: امروز و در اخرین روز از هفته ایرانداک، قصد داریم از فعالان در شبکه ملی کتابخانه‌های ایران تقدیر کنیم. هزار سوم را هزاره دانش نامگذاری کرده‌اند. در برنامه هفتم توسعه هم بر مدیریت مبتنی بر داده تاکید شده است. ایرانداک دارای زیرساخت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خاصی است. ایرانداک از به‌روزترین سیستم‌های سخت‌افزاری برخوردار است. هم‌اکنون همه زیر ساخت‌های ایرانداک آپدیت شده است؛ اما پردازش نیازمند اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی است. در این راستا، ایرانداک خودش اقدام به راه‌اندازی سامانه‌هایی در این زمینه کرد.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: راه‌اندازی سامانه دوجی با ۳۵۰ هزار مقاله از جمله اقدامات ایدانداک است. این سامانه شامل همه مقالات کشور است. این سامانه کاملا رایگان است. همچنین همه کنفرانس‌های کشور در ۱۵ سال گذشته در ایرانداک نمایه‌سازی شده است. در سامانه ساد ۳۰ دانشگاه قرارداد بسته‌اند. هم‌اکنون در سامانه ساد محتوای کتاب‌ها موجود است. ما قصد داریم به غیر از منابع متنی، محتواهای دیگری هم در اختیار پژوهشگران قرار دهیم.

رئیس ایرانداک گفت: جمع‌آوری اطلاعات همه پارک‌های علم و فناوری در ایرانداک انجام خواهد شد. توسعه شبکه ارتباطی یکی دیگر از اقدامات ایرانداک است. قانون مقابله با تقلب که سال ۹۶ تصویب شد، ایرانداک را در کنار موسسات دیگر گذاشته بود اما با پیگیری‌های انجام شده، موسسات هم‌تراز از قانون حذف شد. هم‌اکنون ایرانداک تنها متولی ثبت و همانندجویی پایان‌نامه‌ها است.

وی تصریح کرد: بهمن ماه چت GPT ایرانداک رونمایی می‌شود. قصد داریم تا پایان سال مولوی و در سال‌های آینده اغلب مفاخر را به این سامانه اضافه کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1282288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =