آخرین وضعیت مصدومان استقلال

از میان دو بازیکن مصدوم تیم فوتبال استقلال، یکی از آنها به احتمال زیاد در دو دیدار آینده آبی‌پوشان غایب خواهد بود.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ تمرینات تیم فوتبال استقلال برای آماده‌سازی دیدار مقابل مس رفسنجان این روزها در کمپ مرحوم ناصر حجازی در حال پیگیری است. روزبه چشمی کاپیتان استقلال که در دیدار با چادرملو اردکان مصدوم شده بود، دو روزی است به دلیل درگذشت پدر همسرش در تمرینات حضور ندارد.

بیشتر بخوانید:

وینگر آلبانیایی استقلال در آستانه جدایی؟

چشمی که از ناحیه کشاله ران مصدوم شده است، احتمالاً دو بازی آینده استقلال برابر مس در لیگ برتر و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا ۲ را از دست خواهد داد. البته روزبه چشمی هر زمان که مصدوم شده، زودتر از موعد به تمرینات گروهی بازگشته است.

صالح حردانی مدافع - هافبک استقلال نیز که از ناحیه کمر مصدوم بود، در تمرینات روزهای اخیر شرکت کرده است و به نظر می‌رسد در لیست ۱۸ نفره آبی‌پوشان برابر مس قرار بگیرد.

دیدار استقلال - مس رفسنجان در چارچوب هفته هفتم لیگ برتر جمعه هفته جاری در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1283590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =