پژمان جمشیدی خودش از حکم دادگاه شوکه شد

فرزاد حاتمی ستاره سابق استقلال و پرسپولیس تهران که در روز دادگاه پژمان جمشیدی حضور داشته است می‌گوید او خودش شوک شده بود و اصلا انتظار چنین چیزی را نداشت.

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز؛ فرزاد حاتمی ستاره سابق استقلال و پرسپولیس تهران در روز دادگاه پژمان جمشیدی در مجتمع قضایی حضور داشته است.

بیشتر بخوانید:

واکنش عجیب کتایون ریاحی به پرونده پژمان جمشیدی + عکس

او در جواب مجری برنامه که پرسید «پژمان جمشیدی چه اتفاقی برایش افتاد؟ فکر کنم تنها شاهدش بودی در دادگاه و او را از نزدیک دیدی.» گفت: «بله متاسفانه. واقعا من خودم آن‌جا بهت‌زده شدم که پژمان را در آن وضعیت دیدم. خدا نصیب هیچ‌کسی نکند. امیدوارم که موضوع شفاف شود. پژمان اصلا حال و روزش خوب نیست. پژمان یک داستان تلخ برایش بگویید، یک، دو، سه گریه می‌کند. این‌قدر دلش کوچک است. من گفتم این آدم برود، بیاید، دیگر آن آدم قبلی نمی‌شود. امیدوارم خدا نجاتش بدهد. تحقیقات در این پرونده خیلی چیزها را ثابت می‌کند.»

او ادامه داد: «او خودش شوک شده بود و اصلا انتظار چنین چیزی را نداشت. با قاضی‌هایش هم صحبت کردم ولی متاسفانه یکی از قاضی‌هایش رفته بود و نبود. با دو نفر از قاضی‌هایش صحبت کردم. گفتند ما دیگر رای را داده‌ایم و رای برنمی‌گردد. یعنی بازداشت موقتش برنمی‌گردد. من خیلی تلاش کردم ولی نشد. انشاالله اول هفته آینده پژمان بیرون می‌آید و تحقیقات در این پرونده به طور کامل و جدی پیگری می‌شود و این پرونده فیصله پیدا می‌کند.»

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1284829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =