بقائی: تهاجم به ایران خیانت به دیپلماسی بود

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گفت: حمله به ایران یکی از پرونده‌های توسل به زور است، ما داشتیم مذاکره می‌کردیم و این دلیلی است که تهاجم خیانت به دیپلماسی بود.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، صبح امروز یکشنبه 25 آبان ماه کنفرانس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم، تجاوز و دفاع» با حضور سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و برخی از مقامات ارشد سیاسی، نخبگان، اندیشمندان برجسته و نمایندگان اندیشکده های مطرح ایران و جهان در حوزه دیپلماسی و سیاست بین‌المللی، در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه برگزار شد.

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در این نشست درباره مذاکره ایران با آمریکا اظهار داشت: ما در حال مذاکره بودیم که تجاوز به ایران انجام شد. دلایل مختلفی وجود دارد که چرا اتفاق افتاد، اما ایران برای حل اختلافی که از اول داشتیم به دنبال مذاکره رفت.

وی افزود: آمریکا در مذاکرات جدی نبود. ما نمی‌توانستیم پیش‌بینی کنیم که این مذاکره قرار نیست به سرانجام برسد، ما حرفه‌ای عمل می‌کردیم. اتفاقی که افتاد تنها توسل به زور ساده نبود. آنان به قوانین بین‌المللی خیانت کردند. آنان سعی کردند با عنوان دفاع مشروع توجیه کنند اما غیرموجه بود.

سخنگوی وزارت خارجه ادامه داد: استفاده از زور غیرقانونی است. حمله به ایران یکی از پرونده‌های توسل به زور است. ما داشتیم مذاکره می‌کردیم و این دلیلی است که تهاجم خیانت به دیپلماسی بود. همچنین به جوامع بین‌المللی ضرر زد زیرا نمی‌توان به فرایند مذاکره دیگر دل بست.

وی اظهار داشت: این خیانت به دیپلماسی لفظی نیست. این یک نقض آشکار قوانین و مقررات بوده که بر کل جوامع بشری تاثیر می‌گذارد. ممکن است این الگو شود و کشورهای دیگر را مورد حمله قرار دهند. اکنون الجزایر و حوزه کارائیب را دارند تهدید می‌کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1287416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =