نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان تحصیلات تکمیلی بیشتر از سایر مقاطع است

رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: امروزه فارغ‌التحصیلان تحصیلات تکمیلی نسبت به سایر دانشجویان بیشتر با بیکاری مواجهه هستند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، منصور انبیا رئیس دانشگاه علم و صنعت در مراسم تجلیل از اساتید سرآمد آموزشی که امروز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز معلم گفت:  ما یک جلسه ۵ ساعت برای همکاران و بازنشستگان این دانشگاه برگزار کردیم که روز به یادمانی برای ما بود. حدود ۱۴۰۰ استاد نیز در این مراسم حضور داشتند.

کدام مقطع تحصیلی بیشترین نرخ بیکاری را در سال ۱۴۰۱ داشته است؟

وی با تصریح بر اینکه اصلی ترین وظیفه دانشگاه تربیت نیروی انسانی برای جامعه و انقلاب است، گفت: رویکرد دانشگاه علم وصنعت در چند سال گذشته تا به حال گسترش تحصیلات تکمیلی است.

وی گفت: استادان سرآمد آموزشی براساس آیین نامه سرانه آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب شده‌اند که این آیین نامه برای اولین بار توسط وزارت علوم تدوین و به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است.

انبیا گفت: اشتغال یکی از اصلی‌ترین مشکلات جامعه است که بخش مهمی از این مشکل ریشه در آموزش دانشگاه‌ها دارد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: اگر دانشگاه‌ها وارد فرآیند اشتغال شوند، بخش هزینه اشتغال زایی کاهش می‌یابد؛ چراکه ظرفیت اساتید و دانشجویان در این مسیر تاثیر گذار است.

وی افزود: امروزه فارغ‌التحصیلان تحصیلات تکمیلی نسبت به سایر دانشجویان بیشتر با بیکاری مواجهه هستند.

انبیا تصریح کرد:  رونق دانشگاه‌های کارآفرین و انجام پژوهش‌های صنعتی می‌تواند به درآمدزایی دانشگاه‌ها منجر شود.

رئیس دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه جایگاه علوم پایه در دانشگاه‌ها کارآفرین ویژه است، عنوان کرد: دانشگاه‌ علم و صنعت مانند سایر دانشگاه‌های نسل سوم توسعه فناوری است. به این معنا که استادان باید با صنایع در ارتباط باشند و از ابتدای امر شرط کنند که در پروژه صنعتی نیروهای من، دانشجویان من هستند.

وی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۲ خاطرنشان کرد: تولید شامل تولید کالا و خدمات بوده که خدمات مهندسی جزو بخش مهم بخش خدمات است. این خدمات در کشورهای جهان اول  حدود ۷۰ درصد تولید را شامل می‌شود. بنابراین دانشگاه‌های ما نیز باید برای رشته‌های مهندسی سرمایه گذاری بیشتری انجام دهند.

تکریم و الگوسازی از نخبگان مهمترین وظیفه بنیاد ملی نخبگان است

ناصر باقری مقدم قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در این نشست گفت: این بنیاد به دنبال حکمرانی نخبگان در کشور است که این موضوع نیز مورد تاکید مقام معظم رهبری است.
وی گفت: جریان‌های اجتماعی باید در کشور صورت گیرد تا نخبگان به مردم معرفی شوند. در چنین شرایطی می‌توان از نخبگان به عنوان مدیر و مسئول استفاده کرد.

باقری مقدم بیان کرد: تکریم و الگوسازی از نخبگان مهمترین وظیفه بنیاد ملی نخبگان است که رهبر انقلاب تبیین کردند. این موضوع نیز در راستای الگوسازی موفق و مناسب برای جوانان است.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان عنوان کرد: الگوسازی اولویت کار بنیاد است. برای همین نیز استفاده از سرآمد آموزشی اهمیت ویژه‌ای دارد؛ چون ما قصد داریم این استادان را شناسایی کرده و به جامعه علمی و دولت معرفی کنیم.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم تا سال آینده نخبگان حوزه دانش بنیان و دانش‌های نوین نیز شناسایی خواهند شد و به الگوهای موفق در جامعه تبدیل خواهند شد. در حال حاضر جریان سازی نخبگانی در جامعه وظیفه تک تک ما است.

باقری مقدم عنوان کرد: دانشگاه‌ علم و صنعت جزو ۶ دانشگاه نخبه پرور در سطوح استادی و دانشجویی در کشور است.

این مسئول افزود: امسال با حضور رئیس جمهور در مراسم روز بنیاد ملی نخبگان از نخبگان حوزه آموزش عالی رتبه کشور تقدیر به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1180625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =