میزبانی اصفهان از «موت کورت» ملی در مهرماه/ انجمن حقوق واحد اصفهان به عضویت اتحادیه کشوری درآمد

دبیر انجمن علمی حقوق دانشگاه آزاد اصفهان از عضویت رسمی این انجمن در اتحادیه انجمن‌های حقوق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و میزبانی اصفهان از رویداد ملی «موت کورت» در مهرماه ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز از اصفهان، رئیس هیأت مدیره و دبیر انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه آزاد اصفهان در حاشیه مجمع عمومی عادی سالانه این انجمن گفت: امسال نیز هم‌چون سنوات گذشته دانشجویان حقوق دانشگاه آزاد اصفهان در مجمع عمومی و انتخابات هیأت مدیره حضور چشم‌گیری داشتند.

«موت کورت» کارزار محک خوردن مهارت‌های دانشجویان حقوق

این حضور، بیان‌گر انتظار دانشجویان از انجمن برای فعالیت مؤثرتر در دوره جدید است. ما نیز وظیفه داریم به حق‌الناسی که بر گردن‌مان است به نحو احسن پاسخ دهیم.

انتخابات پرشور، نامزدهای قدرتمندتری را به کارزار می‌کشاند

سید امیر موسوی در رابطه با اهمیت انتخابات‌های دانشگاهی و تجدید نسل در نهادهای دانشجویی بیان کرد: برگزاری انتخابات‌های داغ و رقابتی، باید در سطح دانشگاه ادامه یابد. انتخابات پرشور، منجر به حضور نامزدهای قدرتمندتر، هدفمندتر و جدی‌تر در این کارزار است. انجمن علمی حقوق با همین رویکرد، توانسته در سال‌های اخیر پویایی خود را حفظ کند. با توجه به نتایج انتخابات امسال نیز اکثریت ترکیب هیأت مدیره متشکل از دانشجویان ورودی ١۴٠١ است. ترکیب دانشجویان باتجربه و دانشجویان جدیدالورود در ساختار یک دانشجویی، قطعاً تغییرات بنیادینی را در روند فعالیت‌ها به وجود می‌آورد.

در سطح استانی و کشوری جزو برترین‌ها بوده‌ایم

مدیرمسئول فصل‌نامه علمی «داد» ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجمن در دوره اخیر اظهار داشت: انجمن علمی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان، نهادی با قدمت ٢٢ ساله و جزو قدیمی‌ترین نهادهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی است. اهمّ فعالیت‌های انجمن علمی حقوق، برگزاری رویدادهای بازدید علمی، کارگاه و همایش‌های علمی حضوری در کنار برنامه‌های انجمن در فضای مجازی و انتشار نشریه علمی-تخصصی است. در سال گذشته توانستیم بیش از ١۵ برنامه حضوری با حضور بیش از دو هزار مخاطب برگزار کنیم و بر همین اساس در سطح استانی و کشوری جزو برترین‌ها بودیم.

صدور مجوز موت کورت ملی به میزبانی اصفهان برای مهر ۱۴۰۲

موسوی افزود: مهم‌ترین برنامه انجمن در دوره جدید، برگزاری دادگاه مجازی یا موت کورت در سطح ملی است که با همکاری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و حمایت‌های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، مجوز برگزاری این مسابقه برای مهرماه ١۴٠٢ اخذ شده است. هم‌چنین اتفاقی که جدیداً در کشور در حال اجراست، برگزاری دادگاه‌های برخط [آنلاین] می‌باشد؛ در این طرح، دادگاه‌های واقعی در چند شهرستان به صورت زنده برای دانشجویان پخش شده است. انجمن علمی حقوق دانشگاه آزاد اصفهان هم از طریق معاونت دادگستری استان، برگزاری این رویداد را پیگیری خواهد کرد.

برنامه نامزدهای مجلس را با نگاه حقوقی به بحث می‌گذاریم

وی در خصوص فعالیت‌های انجمن در ارتباط با مسائل صنفی و سیاسی گفت: انجمن حقوق نهادی علمی است، نه صنفی؛ لذا طبق ضوابط نمی‌تواند مستقیماً به مطالبات آموزشی رسیدگی کند. اما با وجود ارتباط مثبت انجمن با هیأت رئیسه دانشگاه، دغدغه‌های آموزشی و درسی تاکنون به نحو مطلوب به مسئولان انتقال داده شده و رضایت دانشجویان نیز در قریب به اتفاق موارد، جلب شده است. مضافاً، انجمن علمی فعالیت سیاسی ندارد، اما بنابر ضرورتِ رشته حقوق، مسائل گوناگون را از نقطه نظر حقوقی در نشست‌های علمی تحلیل می‌کند. در اسفندماه امسال نیز با توجه به برگزاری انتخابات مجلس، تلاش می‌کنیم ضمن دعوت از کاندیدها، برنامه‌ها و مواضع آنان را از نقطه‌نظر حقوقی و قانون‌گذاری، به چالش کشیده و مورد بحث قرار دهیم.

دو هفته پیش رسماً به اتحادیه انجمن‌های علمی حقوق پیوستیم

سید امیر موسوی با تشریح همکاری‌های دانشگاهی این انجمن ادامه داد: انجمن علمی حقوق دو هفته پیش رسماً عضو اتحادیه‌ انجمن‌های علمی کشور شد که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت دارد. ما جزو اولین انجمن‌های دانشگاه آزاد بودیم که توانستیم عضو این اتحادیه شویم. از نظر همکاری با نهادهای دانشجویی دانشگاه آزاد استان اصفهان نیز برنامه‌های مختلفی از جمله اکران فیلم علفزار با همکاری کانون فیلم و عکس را در دستورکار داشتیم که با استقبال بیش از ٧٠٠ از دانشجویان برگزار شد.

میزبانی اصفهان از «موت کورت» ملی در مهرماه/ انجمن حقوق  اصفهان به عضویت اتحادیه کشوری درآمد

نباید بین نهادهای فرهنگی با انجمن‌های علمی تبعیض قائل شد

این فعال دانشجویی در پایان گفت: انجمن علمی متعلق به آحاد دانشجویان حقوق است؛ امیدواریم در دوره جدید بتوانیم از تجارب و ظرفیت‌های دانشجویان ارشد و دکتری حقوق در دپارتمان‌ها و کمیسیون‌های تخصصی استفاده کنیم. مهم‌ترین چالش انجمن‌های علمی، بحث مالی است. از مسئولان خواهش می‌کنیم برای ادامه فعالیت‌ها، از انجمن حمایت کنند. نهادهای دانشجویی، بازو و فرزندان دانشگاه هستند و زیبنده نیست که ما بین فرزندان‌مان تبعیض قائل شویم. همان‌گونه که به مسائل فرهنگی توجه می‌شود، بهتر است مسائل علمی را هم دنبال کنیم. مقام معظم رهبری هم به «تحصیل، تهذیب و ورزش» اشاره داشته‌اند؛ بنابراین نباید از کار علمی غافل شویم. امیدواریم مسئولان دانشگاه نسبت به گذشته با نگاه ویژه‌تری، حمایت از انجمن‌های علمی را مورد توجه داشته باشند.

خبرنگار: جواد امیریان

انتهای پیام./

کد خبر: 1185947

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =