آخرین تحولات اوکراین| روزنامه ولت: اوکراین و اسرائیل باید برای تامین تسلیحاتی ناتو بجنگند

پیش بینی نابودی کامل ارتش اوکراین در آینده نزدیک توسط کارشناس نظامی آمریکایی، فراخوان همه مشمولان خدمت سربازی، حتی پزشکان زن در اوکراین و تلاش زلنسکی برای مخفی نگه داشتن سطح فساد مالی در کشورش، از جمله مهمترین رویدادهای پیرامون جنگ هستند.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، روزنامه "نیویورک تایمز" در تحلیلی نوشته است که مقامات کی‌یف نگران آن هستند که حمایت کشورهای غربی از اوکراین به دلیل وخامت اوضاع در منطقه خاورمیانه قطع شود. 

بیشتر بخوانید:

آخرین تحولات اوکراین| تلاش کاخ سفید برای جلب حمایت کنگره از بسته کمکی جدید به کی‌یف

در این مطلب آمده: «حتی قبل از تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه در هفته گذشته، این حس قوی در اروپای چشم به واشنگتن دوخته وجود داشت که جهان دیگر به "نقطه اوج اوکراین" رسیده و حمایت از نبرد کی‌یف علیه تهاجم روسیه دیگر هرگز به اندازه گذشته نخواهد بود.» 

این مقاله همچنین یادآور شده که اوکراین در حال ایجاد جنجال فزاینده‌ای در اروپاست و مبارزات انتخاباتی سخت در لهستان تنش در روابط ورشو با کی‌یف را برجسته کرده است. ضمن اینکه، اتحادیه اروپا  قبول داردکه اگر واشنگتن از کمک به کی‌یف امتناع ورزد، کشورهای اروپایی نمی توانند شکاف موجود در فهرست تقاضاهای روزافزون اوکراین را پر کنند.

سرهنگ بازنشسته داگلاس مک گرگور، مشاور سابق رئیس پنتاگون نیز در مصاحبه‌ای پیش بینی کرد که ولادیمیر زلنسکی ممکن است در مذاکرات با روسیه مجبور به دادن امتیازات ارضی شود. به گفته وی، رئیس جمهور اوکراین به احتمال زیاد اودسا و خارکوف را نیز از دست خواهد داد تا بتواند حاکمیت کی‌یف بر آنچه باقی مانده را حفظ کند.

مک گرگور با اشاره به اینکه طرف روسی شروط خود برای پایان جنگ را تغییر نداده، افزود: کی‌یف بدون کمک ایالات متحده قادر به ادامه درگیری نخواهد بود و توقف کمکها، نقطه پایانی برای سیاست نظامی زلنسکی خواهد بود. این کارشناس نظامی آمریکایی در پایان گفت: "اگر ایالات متحده کمک به اوکراین را متوقف کند، سایر اعضای ناتو نیز از واشنگتن تبعیت خواهند کرد."

در این رابطه، اسکات ریتر، افسر سابق اطلاعاتی تفنگداران دریایی آمریکا ابراز عقیده کرد که  ارتش اوکراین متحمل خسارات بسیار سنگینی شده و در آستانه نابودی کامل قرار دارد. وی یادآور شد که طرف اوکراینی "تعدادی نیروی ذخیره دارد که به نبرد خواهد فرستاد"، با این حال، او مطمئن است که ارتش اوکراین دیگر در حال نابودی است.

این افسر سابق اطلاعاتی افزود که ولادیمیر زلنسکی نیز به خسارات سنگین و نابودی گسترده تانک‌ها و سایر خودروهای زرهی سنگین اعتراف کرده و  هشدار داده که توپخانه ارتش اوکراین به طور کامل منهدم شده است. 

این در حالی است که مجله لهستانی Myśl Polska نیز گزارش داد که ولادیمیر زلنسکی ممکن است در شرایط جدید برای مذاکره با روسیه آماده شده باشد. به نوشته این مجله، زلنسکی دیگر در سخنرانی‌های روزانه اخیر خود تقریباً به وضعیت ارتش اوکراین اشاره نکرده و با اضطراب درباره درگیری فلسطین و اسرائیل نظر می‌دهد و این به دلیل آگاهی او از وضعیت واقعی کشورش است، از جمله اینکه کمک‌های غرب، که به سختی برای هر دو طرف اوکراینی و اسرائیلی به طور همزمان کافی است.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به پانصد و نود و نهمین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

روزنامه ولت: اوکراین و اسرائیل باید برای تامین تسلیحاتی ناتو بجنگند

روزنامه دی ولت (Die Welt) آلمان نوشته است: با توجه به روند اوضاع کنونی به نظر می‌رسد که مقامات اوکراینی و اسرائیلی به دلیل محدودیت منابع ائتلاف آتلانتیک شمالی باید برای بدست آوردن تسلیحات نظامی از کشورهای غربی با یکدیگر بجنگند. 

در این تحلیل آمده: «کشورهای عضو ناتو نمی‌خواهند توان دفاعی خود را به خطر بیندازند و علاوه بر هزینه‌های بالا، باید اضافه کرد که ذخایر تسلیحاتی، به خصوص توپخانه و سیستم دفاع ضد هوایی آنها نیز محدود شده. این در حالی است که هم اسرائیل و هم اوکراین به آنها نیاز فوری دارند.»

این نشریه افزود، در حال حاضر بحث‌های فعالی در میان کشورهای عضو ناتو در مورد "رقابت بر سر منابع تسلیحاتی " وجود دارد. این در حالی است که ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نیز به دلیل وضعیت کنونی در فلسطین و اسرائیل "بسیار عصبی" شده و تلاش می‌کند تا مقامات ناتو را برای ادامه کمک نظامی قانع کند.

در اوکراین همه افراد مشمول خدمت سربازی باید به مراکز نظامی مراجعه کنند

رسانه‌های اوکراینی با استناد به بیانیه دفتر مطبوعاتی نیروی زمینی ارتش گزارش دادند که از تمامی افراد مشمول خدمت سربازی، خواسته شده تا برای به روز رسانی اطلاعات خود به ادارات ثبت نام و سرباز گیری مراجعه کنند. این درخواست در مورد پزشکان زن اوکراینی نیز صدق می‌کند.

طبق این گزارش، افراد مشمول خدمت سربازی، در صورت داشتن حق تعلیق اعزام به جبهه باید مدارک مربوطه را ارائه دهد.

در اوایل ماه اکتبر، اوکراین امکان فراخوان خدمت همه مردان در صفوف ارتش را داد. رومن ایستومین، رئیس اداره ثبت نام و سربازگیری ارتش گفت که هر مردی در کشور باید برای جنگ آماده باشد.

زلنسکی از رسانه‌های اوکراینی خواست درباره فساد چیزی ننویسند

رسانه‌های گروهی اوکراینی فاش کردند که رئیس جمهور ولادیمیر زلنسکی از خبرنگاران اوکراینی خواسته تا در صورت اطلاع از وضعیت فساد در این کشور، آن‌ها را پوشش خبری ندهند. 

گفته شده که رئیس جمهور اوکراین این درخواست را در بحبوحه تحقیقات در مورد قیمت‌های تورم یافته مواد غذایی برای ارتش مطرح کرده است. در عین حال، زلنسکی پیشنهاد کرد که خبرنگاران در صورت یافتن اطلاعاتی درباره فساد، از بیان این موضوع با مقامات خودداری کرده و حتی در خصوص این وضعیت کاملاً سکوت کنند. او گفت: تا پیروزی باید سکوت کرد و اگر ما سکوت نکنیم، هیچ پیروزی حاصل نخواهد شد.

همزمان با این سخنان زلنسکی، دفتر ریاست جمهوری از آغاز رسیدگی به قیمت مواد غذایی برای نیروهای مسلح اوکراین خبر داد.

پیش از این، نخست وزیر اوکراین، دنیس اشمیگال وعده داد که مبارزه با فساد به یکی از حوزه‌های کلیدی طرح اصلاحات یکپارچه در کشور تا سال ۲۰۲۷ تبدیل خواهد شد.

کوله‌با اعتراف کرد: سعی دارد آلمان در قبال اوکراین احساس گناه کند

دیمیتری کوله‌با، وزیر امور خارجه اوکراین  اعتراف کرد که در تلاش است تا در مقامات برلین احساس گناه تاریخی در قبال این کشور ایجاد کند. 

وی در مصاحبه‌ای گفت: آلمان هرگز در برابر اوکراین به خاطر رویدادهای تاریخی دوران جنگ جهانی دوم احساس گناه نکرده است. من بیش از یک بار به شیوه‌ای نسبتاً ساده و دیپلماتیک، اشاره کردن که شما به ما مدیون هستید. من سعی کردم احساس مسئولیت آنها را در قبال اوکراین بیدار کنم.

کوله‌با با اشاره به وقایع جنگ جهانی اول و جنگ بزرگ میهنی، یادآور شد که آلمان نسبت به اقدامات آن زمان خود در قبال روسیه و یهودیان احساس گناه می‌کند، اما در برابر اوکراین نه و باید این وضعیت تغییر کند.

تیرگی روابط کی‌یف و ورشو به دلیل انتخابات آتی در لهستان پیچیده شده است

دیمیتری کوله‌با، وزیر خارجه اوکراین همچنین اعلام کرد که مشکل در روابط بین اوکراین و لهستان در روحیه رای دهندگان لهستانی تاثیر گذاشته و این مسئله را پیچیده‌تر کرده است.

به گفته وی، نیاز در انتخابات آتی لهستان به گونه‌ای است که هرکس بتواند ماهرانه‌تر از موضوعات مورد اختلاف بین کی‌یف و ورشو استفاده کند، رای بیشتری خواهد گرفت و این منطق انتخابات داخلی آنهاست. در عین حال، او تاکید کرد که نباید وضعیت را دراماتیزه کرد.

پیشنهاد تعدادی از اعضای گروه ۲۰: بیانیه نهایی نباید تنها به درگیری اوکراین توجه کند

در روز پایانی نشست روسای مجالس کشورهای عضو گروه ۲۰ در هند، نمایندگان بیانیه پایانی را تصویب کردند. در عین حال تعدادی از کشورهای شرکت کننده در بند اختصاص داده شده به وضعیت اوکراین از عدم اشاره به مناقشات دیگر، از جمله درگیری فلسطین و اسرائیل انتقاد کردند.

اختلافات در این رابطه همچون نشست سران گروه ۲۰ در دهلی ادامه داشت و نمایندگان کشورها به تفاوت دیدگاه و ارزیابی‌ها از وضعیت اذعان کرده و همچنین بر پیامدهای منفی ادامه وضعیت اوکراین برای امنیت غذایی و انرژی جهانی تأکید کردند.

علاوه بر این، شرکت کنندگان در نهمین اجلاس سران پارلمان های کشورهای گروه ۲۰ استفاده یا تهدید به استفاده از سلاح هسته‌ای را غیرقابل قبول اعلام کردند. در بیانیه پایانی اشاره شده که همه کشورها موظف به رعایت اصول حقوق بین الملل هستند و دیپلماسی برای حل مناقشات و غلبه بر بحران ها بسیار مهم است و جهان امروز نباید دوران جنگ باشد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1202127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =