به گزارش ایسکانیوز، این مزرعه که در اراضی بایر ضلع جنوب غربی دانشگاه قرار دارد، پس از طی مراحل مطالعاتی در دیماه سال قبل و آمادهسازی زیر نظر مشاور کشاورزی در خرداد ماه سال جاری با پیاز زعفران مرغوبی که از شهر قائنات خراسان تهیه شده بود، مورد کشت قرار گرفت.
گیاه زعفران از تیرهای بسیار مقاوم است که در هر سال فقط به سه نوبت آبیاری نیاز دارد و پیشبینی میشود به دلیل مرغوبیت بسیار زیاد آب، هوا و خاک منطقه در یک نوبت برداشت سالانه بهطور میانگین حدود نه کیلو و در طول عمر هفت ساله مزرعه، حدود شصتو پنج کیلوگرم محصول برداشت و به بازار مصرف عرضه گردد.
طبق برآوردهای انجام شده و هزینههای تقریبی، آمادهسازی مزرعه تا برداشت و در صورت رونق صادرات، محصول تولیدی واحد دهاقان از فروش قابل قبولی برخوردار خواهد بود و نام دانشگاه دهاقان در زمره تولیدکنندگان طلای سرخ ایران قرار خواهد گرفت.
20104