اوباما و مرکل از تصمیم مردم انگلیس ابراز تاسف کردند

کاخ سفید واشنگتن جمعه اعلام کرد که باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان از تصمیم مردم انگلیس در باره خروج ار اتحادیه اروپا ابراز تاسف کردند.

به گزارش ایسکانیوز به نقل از ایرنا، خبرگزاری کیودو جمعه از واشنگتن گزارش داد که طرفین ضمن اعلام این تاسف یادآوری کردند که به 'اراده مردم انگلیس احترام می گذارند'.
اوباما و مرکل تایید کردند که آلمان و اتحادیه اروپا حتی پس از خداحافظی انگلیس از اتحادیه اروپا 'شرکای جدایی ناپذیر آمریکا' باقی خواهند ماند.
در این تماس تلفنی مرکل و اوباما درباره کاهش نگرانی در ارتباط با این مساله که ممکن است مناسبات امنیتی بین دو سوی اقیانوس اطلس تحت سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را نایدید بگیرد، گفت و گو کردند.
کاخ سفید اعلام کرد که طرفین بر تقویت و تماس پایدار مناسبات دو سوی آتلانتیک در نشست آینده ناتو در ورشو ابراز امیدواری کردند.
این نشست قرار است به مدت دو روز در هفتم و هشتم ژوییه (17 و 18 تیر) در ورشو برگزار شود.
303300

کد خبر: 656408

وب گردی

وب گردی