دانش فنی برخی محصولات بیوتکنولوژی به بخش خصوصی واگذار شد

در راستای تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانش فنی تولید این محصولات به تعدادی شرکت خصوصی واگذار شد.

به گزارش ایسکانیوز، دانش فنی تولید برخی محصولات، که با تلاش محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی حاصل شده، طی قراردادهایی جهت تولید تجاری به تعدادی از شرکت های خصوصی واگذار شد.

قرارداد ارائه دانش فنی و فرمولاسیون تولید اقتصادی افزودنی فایتوبیوتیک جوجه گوشتی، امکان سنجی تقاضاهای فناوری پلاسمای سرد در صنایع غذایی و کشاورزی، توسعه بازار ماشین آلات فناوری پلاسمای سرد و توسعه دانش فنی کاربردهای فناوری پلاسمای سرد در صنایع غذایی و کشاورزی، حق استفاده و دانش فنی و فروش فرمولاسیون سموم گیاهی کشاورزی بر پایه آزادیراختین با پایداری بالا، فروش بیوماس تر تغلیظ شده جلبک دونالیلا با حداقل ۱۰ درصد ماده خشک، از جمله محصولاتی است که قرارداد تجاری سازی آنها به امضای نیراعظم خوش خلق سیما رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و شرکتهای دانش بنیان بیوتکنولوژی رسید.

در این مراسم همچنین تفاهم نامه ایجاد مرکز رشد واحدهای فناور زیست فناوری کشاورزی با پارک علم و فناوری گیلان امضا شد.

فایتوبیوتیک‌ها یکی از جدیدترین افزودنی‌های خوراکی طیور محسوب می‌شود که بر پایه ترکیبات گیاهی فرمولاسیون و تولید می‌شوند. فایتوبیوتیک ها با داشتن خواص ضد میکروبی، ضد انگلی، آنتی اکسیدانی، ضد استرس، ضد التهاب و تقویت سیستم ایمنی می تواند ضریب تبدیل، وزن نهایی، مصرف خوراک و طول دوره پرورش را در صنعت طیور به طور چشمگیری بهینه کنند.

200/202

منبع: مهر

دریافت کننده : ناهید سمیعی/منتشر کننده: محمدجواد آخوندی

کد خبر: 732064

وب گردی

وب گردی