برنامه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای افزایش دانشجوی خارجی

رییس دانشگاه شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت افزایش جذب دانشجوی خارجی در این دانشگاه،گفت: اگر دانشجوی خارجی بیشتری جذب کنیم با توجه به ظرفیت زیادی که در دانشگاه شهید بهشتی وجود دارد می‌توانیم ضمن ارائه خدمت به این دانشجویان، در زمینه توریسم سلامت نیز فعال باشیم و ارتباطات فرهنگی و علمی بین‌المللی را نیز افزایش دهیم. 

به گزارش ایسکانیوز، دکتر علی اصغر پیوندی با بیان این مطلب اظهار کرد: یکی از سیاست های عمده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه شهید بهشتی که رتبه اول آموزش پزشکی در کشور را کسب کرده است پیگیری مباحث فرهنگی، ‌آموزشی و پژوهشی و افزایش ارتباطات علمی با کشورهای منطقه است.

وی افزود: در خصوص جذب دانشجوی خارجی تلاش‌های زیادی انجام شده و در این راستا تفاهم‌نامه‌های زیادی را با کشورهای اروپایی و کشورهای اطراف امضا کرده‌ایم که این مساله به تدریج منجر به افزایش رفت و آمد دانشجویان خارجی به ویژه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسی به دانشگاه شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در حال حاضر این دانشگاه بالغ بر ۲۰۰ دانشجوی خارجی دارد، گفت: این تعداد بسیار اندک است و باید افزایش یابد چرا که پتانسیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیش از این است.

وی ادامه داد: زیرساخت های جذب دانشجوی خارجی پیش از این به شکل کنونی آماده نبود اما در حال حاضر و با تاسیس معاونت بین الملل در دانشگاه بخشی از این زیرساخت ها ایجاد شده است.

پیوندی با تاکید بر اینکه در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی باید با سرعت بیشتری جذب دانشجوی خارجی را افزایش دهد گفت: به هرمیزان که دانشجوی بشتری جذب شود با توجه به ظرفیت زیادی که داریم می‌توانیم ضمن ارائه خدمت در توریسم سلامت نیز فعال باشیم و هم ارتباطات فرهنگی و علمی را افزایش دهیم. این موارد از جمله سیاست‌های عمده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و وزارت بهداشت است که در اینده با شدت بیشتری پیگیری خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه این دانشگاه در حال حاضر بالغ بر ۲۴۰ رشته در حال آموزش دارد گفت: تمام رشته‌هایی که در کشور وجود دارد هم اکنون در این دانشگاه در حال آموزش است و دانشگاه شهید بهشتی تصمیم دارد در خصوص افزایش رشته‌های بین رشته ای حرکت کند.

پیوندی افزود: علوم مختلف مرز نمی شناسند و رشته‌های پزشکی و غیر پزشکی در هم تنیده هستند بر این اساس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به دنبال رفتن به سراغ رشته‌های بین رشته‌ای است تا در این راستا بتوانیم سلامت را افزایش دهیم، مولفه‌های اجتماعی را کنترل کرده و هزینه‌های بهداشت و درمان را کاهش دهیم تا به این ترتیب سلامت را در کشور ارتقا دهیم.

وی در پایان با بیان اینکه باید نیم نگاهی نیز به افزایش کیفی دانش آموختگان خود دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی داشته باشیم ادامه داد: از گذشته‌هابی دور هدف ما در زمینه تحصیلات تکمیلی و کارشناسی افزایش کیفیت آموزش بوده و به خاطر این تلاش‌ها رتبه اول آموزشی را در سال قبل در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کسب کرده‌ایم و در حال حاضر به دنبال حفظ این رتبه هستیم.

منبع: ایسنا

200

کد خبر: 820817

وب گردی

وب گردی