تغییری در منابع آزمون دکتری وزارت بهداشت ایجاد نشده است

در پاسخ به انتقادات و نگرانی‌های مطرح شده از سوی داوطلبان آزمون دکتری 97 وزارت بهداشت، قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: منابع آزمون دکتری تخصصی توسط معاونت آموزشی تعیین نمی شود و تغییری نیز در منابع آزمون ایجاد نشده است.

به گزارش ایسکانیوز، دکتر حمید اکبری گفت: اینکه چه رشته هایی می توانند در آزمون شرکت کنند به برنامه آموزشی رشته ها مربوط می شود که در این خصوص ما بر اساس ضوابط و مقررات ملزم هستیم حداقل هر 5 سال یک بار این دروس را بازنگری و به روز کنیم به دلیل اینکه علوم در حال تغییر هستند و و برنامه های آموزشی قدیمی قابل استفاده نیستند و طبیعتا دانشجویانی که از رشته های مختلف وارد می شوند باید با علوم، تکنیک و فنون جدید آشنا باشند.

وی افزود: بازنگری که هر 5 سال یک بار در دروس مختلف انجام می شود اجزاء مختلفی دارد و شامل این موضوع که دانشجویان از چه رشته هایی می توانند وارد مقطع دکتری یا کارشناسی ارشد شوند می شود چرا که مرتبا رشته های جدید ایجاد در حال ایجاد است و افراد ورودی رشته های مختلف تغییر پیدا می کنند.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت: برخی افراد ظاهر تغییرات را می بینند در حالیکه وقتی برنامه های آموزشی بازنگری می شود یک بخش موضوع این است که چه رشته هایی با چه مدرکی می‌توانند در مقطع دکتری وارد شوند در حالیکه مراحل دیگری نیز وجود دارد بر این مبنا که وقتی وارد شدند چه درس‌هایی را باید بگذرانند و چگونه ارزیابی شده و فارغ التحصیل شوند و جایگاه شغلی مناسب آنها چیست و این مسائل اجزاء برنامه است که با بازنگری در آزمون تغییر می کند.

اکبری با اشاره به اینکه برخی اعتراض می کنند که تغییرات در برخی رشته ها و مجموعه ها شانس قبولی رشته های دیگر را کم کرده و شانس برخی رشته ها را زیاد کرده است. در حالیکه آنچه در وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت جامعه مورد توجه قرار می‌گیرد فراتر از این مساله است و اینکه چه افرادی در چه رشته هایی وارد شوند می‌توانند توانمند تر عمل کنند و چه فارغ التحصیلانی از مقاطع کارشناسی در چه رشته هایی شایسته تر عمل می‌کنند و در آینده می توانند خدمات بهتری ارائه دهند مورد توجه هستند.

اکبری افزود: همچنین تلاش می‌شود وقتی فردی با کارشناسی ارشد رشته ای وارد مقطع دکتری می شود انرژی زیادی برای آموزش وی صرف نشود و فرد توانمندی وارد رشته شود که با توانمندی بالاتری از مقطع دکتری فارغ التحصیل شود.

قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: اینکه هر فردی از هر مقطعی وارد مقاطع بالاتر شود به صلاح مملکت نیست و نمی تواند ارتقا کیفیت آموزش را به دنبال داشته باشد وبه همین دلیل باید شرایطی ایجاد شود تا افرادی که توانمند تر هستند وارد مقاطع دکتری شوند و این شانس دادن و شانس گرفتن نیست و شخصی دیدن موضوع نیست ولی بیرون از وزارت بهداشت افراد منافع شخصی را می بینند و می گویند تغییرات کارشناسی نشده است.

قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت در گفتگو با ایسنا تصریح کرد: افراد متخصص زیادی ساعت ها بر روی رشته های مختلف دکتری تخصصی بحث و بررسی کرده و بر اساس اطلاعات و سوابق موجود در دنیا و اینکه چه مساله ای به صلاح کشور هست تصمیم گیری کرده اند. و آنچه در وزارت بهداشت دولت یازدهم انجام شده و در دولت دوازدهم قطعا پیگیری می شود سلامت کلی و منافع جامعه است و منافع صنفی و فردی از توجه کمتری بر خوردار است هر چند که ممکن است آنچه به صلاح کشور است با منافع شخصی و صنفی افراد تناقض داشته باشد.

کد خبر: 847528

وب گردی

وب گردی