داورزنی: وزارت ورزش دخالتی در انتخابات فدراسیون تکواندو نداشت

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت: در وزارت ورزش دستوری مبنی بر اینکه کاری برای انتخابات فدراسیون تکواندو انجام شود یا فردی برگزیده شود صورت نگرفت.

به گزارش ایسکانیوز، محمدرضا داورزنی پس از برگزاری مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون تکواندو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ابتدا باید به مجموعه تکواندو بابت برگزاری مجمع بسیار خوب تبریک و خسته نباشید بگویم. اختلاف نظر در هر مجمعی طبیعی است اما امروز همان طور که دیدید، هفت نفربرای ریاست کاندیدا شده بودند که درمیان آنها منتقدین هم حضور داشتند.

وی در خصوص ادعای مختار کلانتری مبنی بر حمایت وزارت ورزش و جوانان از حضورش در انتخابات و تاکید بر انصراف پولادگر عنوان کرد: خیلی از دوستانی که می‌خواهند در انتخابات ثبت نام کنند از وزارتخانه برای این کار نظرخواهی می‌کنند. کلانتری نیز یکی از این نفرات بود که با درخواست اهالی تکواندو مصمم به حضور در انتخابات شده بود.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزرات ورزش و جوانان تاکید کرد: کلانتری 18 سال قبل هم ریاست فدراسیون تکواندو را برعهده داشته و با درخواست اهالی تکواندو که ایشان را می‌شناختند قرار بر شرکت در انتخابات داشت. ایشان از وزارتخانه نظر ما را نیز جویا شدند و طبیعی است که ما نظر منفی اعلام نکنیم همانطور که در حال حاضر 22 نفر برای انتخابات فدراسیون بسکتبال ثبت نام کردند واکثر آنها نیز مدعی شدند وزارت ورزش از آنها خواسته که کاندیدا شوند. طبیعی است وقتی وزارت مشاهده کند گزینه‌ها توانایی انجام اقدامات مثبت را دارند نظر مثبت خود را اعلام کند. کلانتری بعد از درخواست اهالی تکواندو از سطانی‌فر وزیر ورزش در خصوص ورود خود به این حوزه سوال کرده بود که وزیر نیز تنها گفته بود اگر توانایی کمک را دارد ورود کند.

داورزنی تصریح کرد: نکته‌ای که وجود دارد تلاش ما برای تعامل بین مجموعه خانواده تکواندو بود تا دیگر شاهد اقداماتی در فضای مجازی نباشیم. همانطور که می‌دانید پولادگر و کلانتری در گذشته سابقه همکاری با یکدیگر داشتند و کلانتری رئیس فدراسیون و پولادگر نایب رئیس او بوده است برای انتخابات امروز نیز جلسات مشترکی برگزار کردم و با یکدیگر به مشورت پرداختند که فضای مجمع امروز فدراسیون تکواندو و هیئت‌های استان در نهایت به نفع پولادگر رقم خورد.

وی با اعلام اینکه پولادگر قصد ثبت‌نام در انتخابات فدراسیون تکواندو را نداشته است، عنوان کرد: همانطور که پولادگر امروز اعلام کرد، وی قصد ثبت‌نام در انتخابات را نداشت و در آخرین روز به دلیل درخواست‌های خانواده تکواندو برای ریاست این رشته کاندیدا شد. در وزارتخانه نیز دستوری مبنی بر اینکه کاری برای این انتخابات انجام شود یا فردی برگزیده شود صورت نگرفت و تنها به عنوان مجری برگزاری انتخابات تلاش کردیم بی‌طرفی خود را اعلام کنیم.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزرات ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: ما باید اجازه می‌دادیم مجمع شکل طبیعی خود را پیگیری کند و همانطور که دیدیم در نهایت پولادگر با حضور رقبایی همچون امینی و رضایی که ترجیح بر حضور در انتخابات را داشتند با رای مجمع به عنوان رئیس فدراسیون تکواندو انتخاب شد. وزارت ورزش نیز دخالتی در انتخابات نداشت و قصد ما تنها امانتداری و رعایت عدالت در برگزاری مجمع بود. وقتی وزارت ورزش به دنبال تعامل در خانواده تکواندو است.

وی افزود: ما حتی به دوستان توصیه کرده بودیم با برگزاری نشست‌های دوستانه تلاش بر برطرف کردن اختلافات کنند. از طرفی گروهی که در حال حاضر در تکواندو حضور دارند و متشکل از روسای هیئت‌های استانی هستند را به ماندن پولادگر و گروهی نیز که از قدیم کلانتری را می‌شناختند خواستار پابه عرصه گذاشتن او بودند. ما نیز می‌دانستیم اگر دخالت و ورود کنیم متهم خواهیم شد و همانطور که می‌دانید دخالتی از طرف ما صورت نگرفت و انتخابات روال طبیعی خود را طی کرد. باید از کلانتری تشکر کنم که پا به عرصه انتخابات گذاشت و در کنار او نیز چند منتقد دیگر برای ریاست این رشته ثبت‌نام کردند اما در نهایت مجمع تشخیص داد پولادگر به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شود.

داورزنی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه با توجه به حضور روسای هیئت‌های استانی که تحت نظر رئیس فدراسیون تکواندو انتخاب شدند، چه زمانی باید انتظار حضور نیروهای جوان و تازه نفس را در انتخابات داشت، گفت: خود انتخابات و مجمع با حضور چهل و چند نفر جواب این بحث را می‌دهد. البته در اساسنامه جدیدی که در حال تدوین است به دنبال این هستیم به غیر از ٣١ هیئت استانی نقش بیشتری برای افراد دیگری که در خارج از مجمع هستیم برخوردار باشیم تا تعادل برقرار شود.

وی ادامه داد: این اقدام این فرضیه که رئیس هیئت که تحت نظر رئیس فدراسیون انتخاب شده در مجمع برای انتخاب او هماهنگ است را از بین می‌برد. به عنوان کسی که در استان، فدراسیون و در حال حاضر وزارت ورزش هستم باید اعلام کنم که روسای هیئت‌ها نیز با نظر ١٥ نفر انتخاب می‌شوند اما باید از بخش‌های دیگر مانند باشگاه‌ها، داورها و مربیان نیز در اساسنامه جدید استفاده و ضمن حفظ شان مدنی نقش افراد دیگر آن خانواده را برجسته کنیم تا شائبه اینکه از طرف رئیس هیئت‌ها تحت فشار هستند از بین برود.

معاون توسعه ورزش قهرمانی تاکید کرد: فدراسیون تکواندو در سالیان اخیر موفق‌ترین فدراسیون بوده است و در سال ٩٥ نیز بهترین فدراسیون ورزش کشور بوده است. البته انتقاداتی بوده که فدراسیون باید به انتقادها توجه کند و ظرفیت خود را بالاتر ببرد. در کنار این باید توجه کرد نمی‌شود همه را راضی نگه داشت و باید تلاش صورت گیرد تا این رشته در همدلی، آرامش، و تلاش باعث عزت کشور شود. مردم از این رشته توقع دارند همیشه در فینال جهانی و سکوهای المپیک باشد.

داورزنی در پایان در خصوص تغییرات 70 نفری درخشان در جودو و بحث پناهندگی ورزشکاران این رشته خاطر نشان کرد: مگر در جودو چند پست وجود دارد که 70 جابه جایی صورت گرفته است. در خصوص ١٩ مورد پناهندگی نیز من بررسی کردم تنها یک مورد بوده است و اسناد نیز موجود است.

602

کد خبر: 888138

وب گردی

وب گردی