به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز به نقل از نیچر، مقدار کربن موجود در خاک دو برابر میزان آن در درختان و گیاهان است؛ بنابراین تخریب یک سوم خاک جهان از اهمیت خاصی برخوردار است.
با از بین رفتن خاک تولید مواد غذایی محدود می شود و 500 گیگاتون دی اکسید کربن را وارد اتمسفر می کند.
یک گروه از دانشمندان 8 مرحله را برای کاهش تغییرات آبوهوایی افزایش مراحل تولید غذا پیشنهاد دادند:
- باید جلوی از دست دادن کربن را گرفت
- تقویت جذب کربن
- بررسی و نظارت، گزارشات
- استفاده از فناوری
- استراتژی ها را آزمایش کنید
- جوامع را درگیر کنید
- استفاده از سیاست های هماهنگ
- ارائه پشتیبانی
این مراحل باید با استفاده از درگیر کردن جوامع محلی و استفاده از آخرین تکنولوژیها و سیستم های نظارتی به کاهش کسری کربن و افزایش جذب کربن، کمک می کند.
انتهای پیام/