به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، سردار سید کمال هادیانفر در حاشیه جلسه ویدئو کنفرانس با روسای پلیس راهور سراسر کشور که در مورد طرح ترخیص موتورسیکلت های رسوبی برگزار شد با حضور در جمع خبرنگاران گفت: عمده دلایل توقیف موتورسیکلت ها در ۳۲ استان کشور به دلایل ارتکاب تخلفات راهنمایی، انتظامی و با دستور قضایی بوده است که در مجموع تعداد این موتورسیکلت ها به بیش از ۸۷۳هزار دستگاه می رسد. ما تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از انباشت این موتورسیکلت ها در پارکینگ های پلیس راهور تسهیلاتی را برای ترخیص آنها پیش بینی کنیم که این تسهیلات از فردا آغاز شده و تا ۱۷ دی ماه ادامه خواهد داشت.
هادیانفر ادامه داد: با تدبیر فرمانده ناجا و تاکید ایشان در این شرایط اقتصادی ما این تسهیلات را ارائه کردیم و بر این اساس تمامی موتورسیکلت ها به شرط آنکه دارای دستور قضایی نباشند می توانند از پارکینگ ها ترخیص شوند.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه موتورسیکلت های رسوبی شامل موتورسیکلت هایی است که از سال ۹۰ تا پایان سال ۹۸ توقیف شده و همچنان در پارکینگ ها هستند گفت: مالکان یا متصرفان این موتورسیکلت ها یعنی کسانی که مالک موتورسیکلت نبوده اما به شکل قانونی در حال استفاده از موتورسیکلت ها بوده اند برای ترخیص این موتورسیکلت ها باید به دفاتر پلیس+۱۰ که بیش از ۱۱۰۰ دفتر در سراسر کشور است مراجعه کنند و مدارکی که از آنان خواسته شده را برای ترخیص ارائه دهند.
وی با بیان اینکه پس از ارائه مدارک و راستی آزمایی اقدامات برای ترخیص موتورسیکلت از پارکینگ ها آغاز خواهد شد گفت: با وجود آنکه در سال ۹۹ هستیم اما تاکید کردیم که ترخیص با نرخ های مصوب سال ۹۴ انجام شود یعنی برابر مصوبه ای که هیات وزیران برای قیمت هر شبانه روز توقیف وسایل نقلیه در پارکینگ لحاظ کرده بود. بر این اساس بیشترین میزان به ازای هر شبانه روز توقیف مربوط به تهران با بهای ۷۲۰ تومان و کمترین آن با بهای روزانه ۱۸۰ تومان است.
بخشش دو برابری جریمه ها و امکان قسط بندی
به گفته هادیانفر و بر اساس تصمیمات اتخاذ شده جریمه دو برابری موتورسیکلت های توقیفی رسوبی یعنی جریمه دیرکرد بخشیده شده و مالکان یا متصرفان موتورسیکلت ها تنها باید اصل جریمه را پرداخت کنند.
هادیانفر در پاسخ به پرسش در مورد اینکه آیا امکان پرداخت اقساطی این جرایم نیز وجود دارد یا خیر؟ گفت: با اقداماتی که انجام دادیم افراد می توانند برای ترخیص موتورسیکلت ها از شیوه پرداخت اقساطی نیز استفاده کنند به شرط آنکه کل مبلغ جریمه را در طول یک سال تصفیه کنند.
هادیانفر در پاسخ به پرسش دیگر درباره ساعت کار پارکینگ ها و دفاتر پلیس+۱۰ گفت: برابر تدابیر اتخاذ شده ساعت کار دفاتر پلیس+۱۰ از ۱۴ به ۱۶ افزایش یافته و پارکینگ ها نیز ملزم هستند تا آخرین فرد مراجعه کننده در ساعات کاری را پذیرش کرده و به آنان ارائه خدمات کنند.
رئیس پلیس راهور ناجا در مورد اینکه اگر افراد برای ترخیص موتورسیکلت های رسوبی اقدام نکنند چه بر سر موتورسیکلت ها خواهد آمد گفت: اگر طی دو ماه موتورسیکلت های رسوبی ترخیص نشوند این موتورها به منزله موتورهای بلاصاحب فروخته خواهد شد و طی شش ماه مبلغ آن قابل عودت به مالک خواهد بود و پس از آن به نفع بیت المال هزینه خواهد شد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
نظر شما