تیتر سه سرویس
-
درخشش ماه صورتی در آسمان ۲۳ اردیبهشت
کارشناس نجوم گفت: در شب ۲۳ اردیبهشت، ماه کامل اردیبهشت با نام سنتی «ماه صورتی» در آسمان ظاهر میشود و میدرخشد.
-
آیندهای که دانشمندان کامپیوتر متصور شدند؛
هوش مصنوعی دانش را به کندو تبدیل میکند
دانشمندان چند دانشگاه بزرگ آمریکا و انگلیس در رشته کامپیوتر آیندهای را متصور شدهاند که در آن هوش مصنوعی به واحدهایی تبدیل میشوند که کندوی آنها دانش گروهی است و در واقع یک هوش به بهم پیوسته را تشکیل میدهند.
-
چین در مسیر رسیدن به امپراتوری رباتها
چین بخش رباتیک خود را به عنوان بخشی از تلاش خود برای مالکیت فناوریهای آینده توسعه میدهد و سعی دارد با سرعت بسیار شکاف فناوری خود و آمریکا را پر کند.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
کارآفرین ۱۸ ساله ایرانی که دانشگاههای معتبر آمریکا ردش کردند
یک دانشآموز ۱۸ ساله دبیرستانی ایرانیتبار در عصری که هوش مصنوعی در حال متحول کردن همه جنبههای زندگی ماست، در حال ایجاد موجهایی در فضای فناوری سلامت و تناسب اندام با کمک هوش مصنوعی است. اما جالب است که بیشتر دانشگاههای معتبر آمریکا پذیرش این کارآفرین میلیون دلاری را رد کردهاند.
-
نسل آینده؛ شاغلان بیمهارت هوش مصنوعی به دست
نسلی را تصور کنید که به طور موثر تامل و تفکر انتقادیشان را به هوش مصنوعی واگذار کرده است. به نظر شما زمانی که این نسل وارد محیط کار میشود و این مهارتها را بلد نیست، چه اتفاقی میافتد.
-
میکروماه شنبه شب در آسمان نمایان می شود
طرفداران نجوم خود را برای ماه صورتی آوریل آماده می کنند که بامداد یک شنبه شب یعنی ۱۳ آوریل در آسمان نمایان می شود.
-
قدرت عضلانی بالا با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است
محققان دانشکده بهداشت عمومی، دانشکده پزشکی دانشگاه هنگ کنگ یک مطالعه اپیدمیولوژیک در مقیاس بزرگ را برای بررسی مزایای سلامتی بالقوه قدرت عضلانی بالا در پیشگیری از دیابت نوع ۲ در سطوح مختلف خطر ژنتیکی انجام دادند.
-
تولید پردازندههای پرسرعت و با توان مصرفی بالا
با توجه به محدودیتهای فناوری CMOS، پژوهشگران به سراغ تکنولوژی QCA رفتهاند که میتواند ابزارهای دیجیتالی را کوچکتر و با توان مصرفی کمتر طراحی کند.
-
نتایج شگفتانگیز یک تحقیق؛ دارویی که از آلزایمر پیشگیری میکند
بهترین شواهد مبنی بر اینکه داروهای پیشرفته بیماری آلزایمر ممکن است واقعاً از بیماری دژنراتیو مغز جلوگیری کنند، از یک مطالعه در مقیاس کوچک پدیدار شده است.
-
غذای پخته شده در فضا چه مزه ای میدهد؟
محققان آمریکایی و دانمارکی طی پژوهشی توانستند «میسو» که یک خوراک ژاپنی است را در ایستگاه فضایی بپزند.
-
دانشگاههای چین در رتبهبندی هوش مصنوعی از رقبای آمریکایی پیشی گرفتند
چین چند وقتی است که چالش جدیای را با آمریکا برای تسلط روی هوش مصنوعی شروع کرده است و با معرفی «دیپسیک» تیر خلاص را به صنعت هوش مصنوعی این کشور زد. اما این تمام ماجرا نیست و به تازگی دانشگاه پکن در رتبهبندی خروجی تحقیقات هوش مصنوعی دانشگاههای قدرتمند آمریکا را پشت سر گذاشته است.
-
گرم شدن زمین تا سال ۲۱۰۰ افراد متوسط را ۴۰ درصد فقیرتر میکند
یک مطالعه جدید نشان میدهد که هزینه تغییرات آب و هوایی تقریباً چهار برابر بیشتر از آن خواهند بود که فکر میکردیم.
-
رئیس بسیج علمی: ایمان و توکل به خدا و تقویت قدرت داخلی تنها راه مقابله با زورگویی جهانی است
رئیس سازمان بسیج علمی با تاکید بر آنکه تنها راه مقابله با زورگویی جهانی، ایمان و داشتن توکل و تقویت قدرت داخلی و بسیج تمام ظرفیتها در مسیر انقلاب اسلامی است، گفت: مردم ما سرشار از غیرت و آگاهی هستند. مردم ما بارها نشان دادهاند که با اتکا به فرهنگ ایثار و شهادت، میتوان در برابر هر توطئهای ایستاد.
-
محققان آمریکایی طراحی کردند؛
کوچکترین ربات پرنده جهان که از زنبور تقلید میکند
محققان آمریکایی ربات پرندهای را طراحی کردهاند که از زنبور تقلید میکند و از آهنربا برای کمک به جستوجو و نجات استفاده میکند.
-
داروی متداولی که باعث ابتلای نوزادان به دیابت میشود
دانشمندان با مطالعه روی موشها بهتازگی دریافتند استفاده از آنتیبیوتیکها در مرحله حساس نوزادی میتواند مانع رشد سلولهای تولیدکننده انسولین در پانکراس (لوزالمعده) شود و ممکن است خطر ابتلا به دیابت را در سنین بالاتر افزایش دهد.
-
تاثیرات میکروپلاستیک روی بدن
دانشمندان تاثیر میکروپلاستیکها روی بدن را مورد بررسی قرار دادهاند و این تاثیرات از جمله افزایش وزن، نازک شدن موها و حساسیتهای پوستی مانند اگزما را به تصویر کشیدهاند که بسیار تکاندهنده است.
-
استفاده از صفحهنمایش تا ۵۹ درصد بیخوابی میآورد
دانشمندان دریافتهاند یک ساعت استفاده از صفحه نمایش بعد از رفتن به رختخواب خطر بیخوابی را تا ۵۹ درصد افزایش میدهد.
-
حسگر زیستی که متابولیسم شما را در زمان واقعی نشان میدهد
محققان دانشگاه کالیفرنیا یک حسگر کوچک طراحی کردهاند که به کنترل متابولیتها کمک میکند. متابوبیتها موادی هستند که هنگام تجزیه غذا، دارو یا حتی جربی و ماهیچههای بدن در فرآیند سوختوساز تولید میشوند.
-
ایران در جمع پیشرفتهترین تولیدکنندگان سانتریفیوژ جهان
یکی از شرکتهای دانش بنیان ایرانی موفق شده سانتریفیوژ را با دانش فنی خود تولید و به کشورهای روسیه، آلمان و کانادا با برند خود صادر کند.
-
استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص زودهنگام سرطان ریه
مرکز پزشکی دانشگاه کلیولند شروع به همکاری با Qure.ai کرده است تا فناوری هوش مصنوعی این شرکت را برای تشخیص زودهنگام سرطان ریه ارزیابی کند.