به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ فریبا کوهدانی، اظهار داشت: برای پیشگیری از کرونا باید از همه گروه های مواد غذایی به اندازه کافی مصرف کنیم.
وی با تاکید بر انتخاب های متنوع غذایی در ایام کرونا، تصریح کرد: در این ایام باید از سبزیها به مقدار فراوان استفاده کنیم.
استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، افزود: کمبود ویتامین D خطر ابتلا به بیماریها را افزایش میدهد.
کوهدانی گفت: در کنار برنامه غذایی صحیح و متعادل باید ورزش کنید. به طوری که بین نیم تا یک ساعت پیاده روی روزانه تند توصیه می شود.
انتهای پیام/
نظر شما