به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، سیدمحمود هاشمی در وبینار ملی نقش دانشگاهیان در مشارکت حداکثری در انتخابات که به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار شد، اظهار کرد: انتخابات تمدنی ۱۴۰۰ به قدری اهمیت دارد که از دو دیدگاه میتوان آن را مورد بررسی قرار داد، اهمیت این انتخابات برای دشمنان انقلاب اسلامی مشهود هست، تمام دشمنان انقلاب اسلامی چه دشمنان فریبخورده داخلی و چه در خارج همقسم شدند که انتخابات ۱۴۰۰ انتخابات سرد و بیرونقی باشد.
دوهدفی که دشمن دنبال میکند
وی افزود: دشمن در این انتخابات دو هدف دنبال میکند، اولاً انتخابات ۱۴۰۰ سرد و بیرونق برگزار شود دوم اینکه دولتی که سر کار میآید دولت انقلابی و کارآمدی نباشد.
رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای سرد برگزار شدن انتخابات دشمن راهکارهای مختلفی را در بستر فضای مجازی پیشبینی کرده که در استفاده از وضعیت فضای مجازی یکی از این راهکارهای دشمن،القای مهندسی انتخابات است.
هاشمی اظهار کرد: سرویسهای جاسوسی و مجاهدین خلق القای مهندسی انتخابات را بیان میکنند و نکند ما هم ناخواسته حرفهای دشمن را بزنیم و القای مهندسی انتخابات را انجام دهیم.
وی بیان کرد: دوم القایی که انجام میشود تاثیرنداشتن ما در انتخابات است یعنی هر کسی سر کار بیاید وضع موجود تغییر نمیکند.
تغییر وضع موجود با حضور حداکثری
این مسئول مطرح کرد: باید این را تبیین کنیم که اتفاقاً حضور پرشور ما و انتخاب اصلح ما میتواند وضعیت موجود را به نفع مردم و به نفع ارزشهای انقلاب اسلامی تغییر دهد.
رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: القای ناکارآمدی و مشکلاتی که وجود دارد، القای بستر فضای مجازی القائاتی است که دشمن در عرصه انتخابات دنبال میکند؛ بنابراین دشمن میداند اگر دولت انقلابی تشکیل شود مشکلات تلمبار شده کنونی با سرعت برطرف میشود و قطعاً سیاستمداران غربی داخلی ما برای همیشه از پهنه سیاست کنار میروند.
هاشمی خاطرنشان کرد: عملاً قدرت دشمنان خارجی که بر مذاکره و فشار بر انقلاب اسلامی متمرکز هستند و بعضاً میخواهند آن را به کاهش در مشارکت تأمین دهند و به مشروعیت نظام و به نظام اسلامی فشار آوردند، آنها هم میدانند دولت کارآمد و انقلابی سرکار بیاید همه اینها کنار میروند.
وی گفت: پنج راهبردی که همیشه در نظام اسلامی وجود دارد مشارکت، رقابت، سلامت، امنیت و انتخاب اصلح است اما مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح مورد تاکید و سفارش مقام معظم رهبری و دغدغهای برای نایب حضرت ولیعصر (عج) است.
رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی افزود: مقام معظم رهبری فرمودند آنهایی که کلامشان دارای نفوذ است در جمع اقشار مختلف حضور پیدا کنند و از طرفی تاکید داشتند که همگان این کار را انجام دهند و بحث تواصی به حق را مقام معظم رهبری فرمودند که مردم دنبال کنند؛ این همان اهمیت انتخابات است.
دقت در انتخاب برای تغییر
هاشمی بیان کرد: برای اینکه دولتی که سر کار میآید بتواند مشکلات را برطرف کند من و شما باید در انتخابمان دقت کنیم، معتقدیم مشارکت حداکثری مشروعیت و مقبولیت را تقویت و امنیت پایدار را تضمین و علاج دردهای مزمن کشور است؛ بنابراین مشارکت حداکثری باعث میشود که وضع موجود تغییر کند .
وی با بیان اینکه مشارکت حداکثری ناخودآگاه اتفاق نمیافتد و هرکسی در پهنه مسئولیتش باید تلاش کند، گفت: اگر استاد دانشگاه هستیم به ظرفیت دانشجویان خودمان باید دغدغه داشته باشیم و اگر امام جماعت محل هستیم به ظرفیت خانههای محلهای خود باید دغدغهمند باشیم.
وی افزود: در موضوع انتخاب اصلح مقام معظم رهبری اشاره میکنند اصلح کسی است که ضدفساد باشد، ضدناکارآمدی باشد، ضداشرافیگری باشد، اصلح کسی است که به فکر دنیا و آخرت و دین و معیشت مردم باشد؛ بنابراین اینها ویژگیهای پرواضح کاندیدای اصلح است.
این مسئول گفت: برای اینکه مشارکت حداکثری اتفاق بیفتد نخبگان و تاثیرگذاران جامعه دو منظر انتخابات و مشارکت را در دو دیدگاه تکلیفی و اعتقادی و منظر مصالح و منافع افراد در بین اقشار جامعه تبیین کنند.
رئیس بسیج دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: نگاه تکلیفی و نگاه اعتقادی در کلام حضرت امام و در وصیت الهی ایشان موج میزند؛ بنابراین حضرت امام در وصیتنامه خود میفرمایند وصیت من به همه نسلهای آینده و حاضر آن است که در همه صحنههای انتخابات حضور پیدا کنند.
مسامحه در انتخابات گناه کبیره است
هاشمی گفت: مسامحه و حضورنداشتن در پای صندوقهای رای در روز انتخابات از گناهانی است که در راس گناهان کبیره است که مقام معظم رهبری نیز به این نکته اشاره فرمودند.
وی بیان کرد: شهید سلیمانی نیز میفرماید که جمهوری اسلامی حرم است و اگر این حرم حفظ شد همه حرمها حفظ میشود.
رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: همگان در انتخاب اصلح باید در این نکته توجه کنیم برای شناسایی اصلح متمرکز شدن و تبیین درستی راهحلهای مشکلات موجود است که اگر تبیین راه حل مشکلات موجود انجام نشود مشارکت حداکثری سخت میشود.
هاشمی اظهار کرد: مشکلات اقتصادی، معیشت، مسکن، ازدواج،آسیبهای اجتماعی در جامعه وجود دارد که باید راهکارهای حل این مشکلات به درستی برای اقشار مختلف تبیین شود.
نظر شما