سید محمد بطحایی معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، درباره سیاستهای مدارس سما و دانشکدههای مهارت و کارآفرینی در سال تحصیلی جدید اظهارکرد: اصلیترین رویکرد مدارس سما و دانشکدههای مهارت کارآفرینی در سال تحصیلی جدید، ارتقای کیفیت است؛ به ویژه اینکه در دو سال گذشته به دلیل شیوع کرونا، بخش قابل توجهی از برنامههای مدارس و دانشکدهها متوقف شده است و لذا باید بازنگری جدی در رویکردها و سیاستها انجام شود.
وی افزود: در حوزه مدارس سما برنامهها و رویکردهایی را تدوین کردهایم تا آمادگی لازم در مدیران و کادر مدرسه برای اجرای این سیاستها ایجاد شود. امیدواریم در سال تحصیلی جدید بتوانیم حدود ۴ الی ۵ برنامه راهبردی و کیفیت بخشی را در حوزه مدارس سما به مرحله اجرا برسانیم.
بطحایی با اشاره به دانشکدههای مهارت و کارآفرینی ادامه داد: در این حوزه براساس قانون جامع آموزشهای فنی و حرفهای مصوب مجلس شورای اسلامی عمل خواهیم کرد. دانشکدههای مهارت و کارآفرینی با تصویب شورای گسترش دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی شده است و بنا داریم با تصویب رشتههای جدید و تغییرات در رشتههای گذشته، تا مقاطع ارشد و دکتری در حوزه مهارت آفرینی پذیرش دانشجو داشته باشیم.
معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: باید گفت که این فرآیند به تدریج و با اخذ مجوز از بخشهای ذی ربط انجام خواهد شد. دانشکدههای مهارت و کارآفرینی آستین خود را بالا زدهاند که نیروی مورد نیاز بازار اشتغال را که دارای مدارک رسمی دانشگاهی نیز هستند، برای حضور در مراکز اقتصادی، خدماتی و تولیدی آماده کند
وی درباره تخفیف شهریه در مدارس سما گفت: شهریه مدارس سما نسبت به میانگین شهریه مدارس غیردولتی پایینتر است. زیرا که دانشگاه آزاد اسلامی اهداف خیرخواهانه دارد و به دنبال منافع اقتصادی از طریق مدارس سما نیست؛ اما باید بپذیریم که درآمدهای مورد نیاز برای اداره مدارس صرفا از محل شهریه تامین میشود و به همین دلیل ناچار به دریافت شهریه هستیم. البته مدیران مدارس این اختیار را دارند که به خانوادههای کم برخوردار و نیازمند و به نسبت شرایط هر خانواده، میزانی از تخفیف شهریه را در نظر بگیرند.
انتهای پیام/
نظر شما