راهبری جشنواره «از حماسه تا حماسه۲» به واحد علوم و تحقیقات واگذار شد

دبیرخانه مرکزی جشنواره «ازحماسه تا حماسه ۲ » به واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی سپرده شده است و این واحد دانشگاهی مسئولیت اجرایی و راهبری جشنواره در سراسر کشور را برعهده دارد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، با توجه به اجرای موفقیت‌آمیز جشنواره از حماسه تا حماسه در سال ۱۳۹۹-۱۴۰۰ و استقبال کم نظیر خانواده دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری(حفظه الله) درباره اهمیت تبیین فرهنگ جهاد و انتشار آن در فضای مجازی جشنواره حماسه تا حماسه برای دومین بار از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در حال برگزاری است، این جشنواره ویژه خانواده دانشگاهیان شامل اساتید، دانشجویان و کارکنان است. تاکنون به گزارش دبیرخانه مرکزی جشنواره ۹۴۴۲ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۲۷۷ نفر استاد، ۳۹۸ نفر کارمند و ۸۷۶۷ نفر دانشجو هستند.

اهداف جشنواره

۱- باز روایت حماسه‌های ۴۰ سال بالندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ۲-تجلیل از مقام شامخ شهید حاج قاسم سلیمانی ۳- شناسایی و معرفی استعدادهای ناب و خلاق دانشجویی ۴- افزایش روحیه نشاط امید و پویایی در دانشگاه ۵-آگاهی بخشی، فرهنگ سازی در دانشگاه‌ها و شناسایی نخبگان ۶ -تولید محتوای غنی فرهنگی به منظور نقش‌آفرینی در فضای پرمخاطب مجازی

 این جشنواره با هدف سیاست‌گذاری و نظارت بر حسن اجرای آن از یک شورای سیاست‌گذاری تشکیل شده است که در آن معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی (رئیس)، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی (دبیر)، مدیرعامل باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز) و اعضای هیئت علمی (عضو) در این شورا هستند.

 جشنواره حماسه تا حماسه از سه دبیرخانه مرکزی، استانی و واحدی تشکیل می‌شود. دبیرخانه مرکزی جشنواره «ازحماسه تا حماسه ۲ » به واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی سپرده شده است و این واحد دانشگاهی مسئولیت اجرایی و راهبری جشنواره در سراسر کشور را برعهده دارد.

 حماسه‌ها

۱- حماسه دفاع مقدس ۲

۲- اربعین حسینی

۳- ۱۳ آبان روز تسخیر لانه جاسوسی

۴- حماسه۱۶  آذر روز دانشجو

۵- حماسه ۹ دی

۶ - شهادت حاج قاسم سلیمانی

۷- حماسه بزرگ ۲۲بهمن

موضوعات ویژه جشنواره از حماسه تا حماسه امسال، شامل ۱۳ رجب و  نیمه شعبان است.

شایان ذکر است که آثار تولیدی درباره حماسه باید ناظر به ارتباط مولفه اعتماد به نفس ملی و آن حماسه باشد. همچنین شرط شرکت در جشنواره داشتن حداقل ۵ پست مرتبط با یکی از موضوعات جشنواره است.

آثار شرکت کنندگان در قالب‌های: ۱- ویدیو ۲- صوت، پادکست ۳- گرافیک ۴- عکس ۵ -شعر، یادداشت کپشن ۶- پویانمایی است. همچنین آثار باید در بستر اینستاگرام یا کانال در پیام رسان بله منتشر  شود. دستورالعمل جشنواره ۳۱ شهریور  ۱۴۰۰ ابلاغ شده است و آخرین مهلت ارسال آثار مصادف با نیمه شعبان ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1124286

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =