به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، نخستین نمایندگی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در استانها با امضای قرارداد سهجانبه با حضور عسکری غلامزاده مدیرعامل پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد، سروش حیدریسنگستانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و جمعی از مدیران استانی و سازمان در استان بوشهر گشایش یافت.
آشنایی شرکتها و هستههای فناور با مراحل اخذ مجوز دانشبنیانی
در این قرارداد مازیار گنجو عضو هیئت علمی و مدیر مرکز رشد و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر بهعنوان نماینده صندوق پژوهش و فناوری در استان بوشهر منصوب و مسئول پیگیری مسائلی، مانند تعمیق ارتباطات، اطلاعرسانی و ترویج خدمات مالی و فراخوانهای حمایتی صندوق در سطح فعالان زیستبوم نوآوری دانشگاه استان، دریافت و تکمیل اطلاعات متقاضیان و نیز همکاری در فرایند خدمات واحد ارزیابی و نظارت و سرمایه شد.
مدیرعامل صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در آیین گشایش این نمایندگی با اشاره به حضور در بوشهر در ماه گذشته و اشراف به توانمندیهای اعضای هیئت علمی و ظرفیتهای واحدها و مراکز این استان، اظهار کرد: صندوقهای پژوهش و فناوری با هدف تمرکز بر ارائه خدمات مالی و حمایتی به طرحها و شرکتهای فناور ایجاد و دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان بزرگترین دانشگاه کشور نیز از این امر مستثنی نبوده و بهمن ۹۹ رسماً دارای صندوق پژوهش و فناوری شده است.
غلامزاده اضافه کرد: گشایش نمایندگی صندوق در استانها در ردیف ۱۶ جدول راهکنشها و اقدامات کلان بسته کاری توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی برنامه پنج ساله راهبردی عملیاتی سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی تکلیف شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه زیرساختهای خوبی در این دانشگاه وجود دارد که به سرعت در حال نوسازی و بازسازی هستند، گفت: وجود زیرساختهای فیزیکی و حضور کارکنان و اعضای هیئت علمی متعهد و مستعد و نیز جوانان مطالبه گر و جستجوگر ظرفیتهای بزرگی بوده که در اختیار دانشگاه قرار گرفته و دانشگاه بهخوبی به این ظرفیت آگاه و در حال هدایت آن در راستای تعالی کشور است.
سروش حیدریسنگستانی با تأکید بر اینکه تحقق اهداف، مأموریتهای گام دوم دانشگاه و انقلاب شکوهمند اسلامی ایران از وظایف مهم کنونی ارکان دانشگاه است، عنوان کرد: برنامههای متنوع و اثرگذاری همانند تشکیل ۱۸ کارگروه تخصصی متشکل از دانشجویان، استادان، کارکنان بهعنوان ارکان دانشگاه و فعالان صنعت و جامعه یعنی نخبگان اقتصادی، نمایندگان صنایع، کسبوکارهای کوچک، اصناف، ایدهپردازان و افراد خلّاق و نیز فعالسازی فعالیتهای تولیدی نظیر بستهبندی خرما، تولید لامپ، تجهیزات الکترونیکی و ... برنامههایی بوده که برای ورود جدی به مبحث اشتغالزایی و اقتصاد دانشبنیان پیریزی شده و در حال اجرا است.
انتهای پیام /
نظر شما